Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha attól félek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha attól félek, hogy a crush-om talál valaki mást?

Figyelt kérdés

Hey. Szóval van egy lány, akivel már 2 hónapja dumálunk. Ez idő alatt nagyon megkedveltem, és bármennyire is az ellenkezőjét akartam, beleszerettem.

Naponta irogatunk, gyakran 3-4-5 órát megállás nélkül. Tudom, hogy ő is kedvel engem, de nem hiszem, hogy ő “úgy tekint rám”. Legalábbis annyira biztos nem mint én. Nagyon szeretnék vele találkozni, de ez sajnos nem megvalósítható. 200km-re élünk egymástól, más országban, és 16 évesek vagyunk.

Nem tudom, hogy mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek hozzá.

Attól félek, hogyha siettetem valamivel elijesztem, de viszont ha nem teszek semmit, előbb utóbb talál magának, vagy én találok magamnak valaki olyat, aki közelebb él. Mit javasoltok?

Ha esetleg oda jutnánk, hogy párkapcsolat, és együtt lennénk, szerintem meg tudnám oldani, le tudnék járni pestre, mondjuk a hétvégékre. De egy randira nem tudok csak úgy lemenni, egyrészt nem engednének, másrészt nem vagyok beoltva, 3.részt pedig egy randihoz tényleg nagyon messze van. Én még így is lemennék, de ehez az is kéne, hogy ő akarja. De ameddig nem tudja, hogy megtenném, nem fogja azt mondani, hogy akarja. Viszont megintcsak nem akarom ezzel elijeszteni.

Ha volt már valaki hasonló helyzetben, kérem írja le, bármi jó tippet vagy segítséget elfogadok. Azt az egyet kivéve, hogy felejtsem el. Lehet nagyon bénának hangzik, de úgy érzem ez valami olyan, ami egyszer van egy életben, és nem kellene hagynom elillanni. Köszi a megértést, további szép napot srácok és lányok :).

2021. szept. 18. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani a válaszommal de én úgy gondolom hogy ezt el kéne engedned. Fontos lenne tudni milyen idősek vagytok, de sajnos a távolság az egy óriási hátrány még úgy is ha a két fél imádja egymást. Először vele kéne beszélned mert az se biztos hogy viszonozza az érzéseidet.
2021. szept. 18. 16:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap, es felsz hogy sietteted? :D

A baratnommel 5 nap levelezès után találkoztunk es jottunk ossze. Altalaban ha ket heten belul nem akar elorebb lepni egy lány, akkor hagyom. Szerintem ezt pont hogy el tutyi mutyiztad, nem elsieted. Ideje szervezni a talit.

2021. szept. 18. 16:18
 3/14 anonim ***** válasza:
54%

Na azért nem úgy megy az 16 évesen, az iskola kellős közepén, hogy te majd egész hétvégékre elugrasz hozzájuk.

1. Tanulni ki és mikor fog? Nemcsak te, a lány is.

2. Hol akartok együtt lenni? Nem költözhetsz egy idegen család nyakára csak úgy, pláne rendszeresen. Ha a lány jön hozzád (már ha megengedik), akkor is ez igaz, illetve az 1-es pont is megmarad

3. Ok, nem családnál, de pl hotelszobát kiskorúként ki sem vehettek. De ha ki is veszi nektek valaki, pénz honnan lesz rá?

2021. szept. 18. 16:53
 4/14 A kérdező kommentje:

1-es, írtam, hogy 16, lassan 17.

2-es, a talit bármennyire is meg szeretném szervezni, és megvalósítani, sajnos nem tudom. Most az oltás miatt vagyok leragadva. Nagyon nem szerettem volna beoltatni magam (kérlek ebbe ne menjünk bele, nem erről szól a kérdés). De viszont már annyira szeretnék találkozni, hogy beoltanám magam. Viszont az minimum egy hónap, és sokan azt mondják megint zárják be a dolgokat. Még ha ez nem is lenne probléma, be kell állnom a szüleim elé, és elmondani nekik, hogy egy lány miatt szeretnék 200km-t utazni egy másik országba. Akit nem is ismernek, illetve még sosem beszéltem róla nekik. És még ha be is oltom magam, és el is engednek, amire nagyon pici az esély, akkor még ott a lány, akinek ezt fell kell vázolnom, és meggyőznöm, hogy jöjjön el. Tudom nagyon reménytelennek hangzik, és fogalmam sincs mit csinálhatnék

2021. szept. 18. 16:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez pedig teljesen reménytelen. 200km-t a szüleid se fognak megengedni, kiskorú vagy. Öt hónap pedig elég hosszú, ha a lány eddig nem mutatott semmit akkor ezután se fog.
2021. szept. 18. 20:00
 6/14 A kérdező kommentje:
5-ös, Igazából ma néztem meg, és még nincs 2 hónap, nem hogy 5 :D
2021. szept. 18. 20:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Videochatelj/hívásozz vele! Aztán szervez meg a talit, mert ha számodra,,lehetetlen" meg nem megy, akkor mégis mit mondjunk? Oltás nélkül viszont tényleg macerás lenne ez az egész nem kicsit.
2021. szept. 19. 21:35
 8/14 anonim válasza:
Hogy lehet beleszeretni egy olyan emberbe akivel még nem is találkoztál?
2021. szept. 20. 11:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Csak sokat beszélgettünk, küldtünk fotókat, ez 2 hónapig, és megtörtént.
2021. szept. 20. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
8, amúgy tényleg bele lehet. Attól még mert nem találkoztok lehet, hogy naponta órákat (akár egész nap) beszéltek/videóchateltek, megvan a közös hang, közös érdeklődési kör, külsőleg is bejön a másik, megosztasz vele olyanokat amit senki mással, és fordítva is, így már kialakul egy bizalmi kapcsolat akár idővel, mindent megosztatok egymással stb. Simán meg lehet szeretni/bele lehet szeretni olyan emberbe is akivel még nem találkoztunk.
2021. szept. 21. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!