Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő miért nem érdeklődik beszélgetés közben?
Figyelt kérdés
Beismerten tetszem neki, élőben mikor beszélünk zavarban van kicsit, még a mai napig is. Sűrűn ír messengeren ,hogy mit csinálok, hogy vagyok, de kb ennyiben ki is merül az érdeklődése, legalább is amit meg is kérdez tőlem. Egyszerűen nem ír semmit magától, faggatni kell, és akkor sem ír hosszú válaszokat, soha nem kérdez vissza, pedig adná magát a helyzet hogy leírja, hogy "és te?". Ha nem tudnám mi a szitu ,azt hinném ,hogy szimplán lesz@r. Én teljesen közvetlenül beszélek vele, de valahogy nem tud megnyílni és felszabadulni, vagy ilyen lehet alapból? Azt sajnálnám. Szégyellősebb lánynak tűnik, de ennek ellenére szimpatikus, csak ne lenne ennyire zárkózott. Szerintetek mit csináljak? 18F (ő 17l)2021. szept. 11. 11:39
2/4 anonim válasza:
Találkozz vele többet élőben.
Az élő beszélgetés többet ér akármilyen sok és hosszú levelezésnél.
Ahhoz, hogy megismerjen - és ezáltal nyíltabb, beszédesebb legyen szükséges a "másik" testbeszédének látása is.
3/4 anonim válasza:
Én ugyan ez vagyok xd, ez ilyen sajnos. Kell egy bizonyos idő mire megnyílik.
4/4 Senior Séf válasza:
Vedd figyelembe, kérdező, hogy a csaj ugyanolyan járatlan az ismerkedés terén mint te. Valamint azt se téveszd szem elől, hogy a két nem beszédkészsége és beszédstílusa is különböző, A férfi adatokat, tényeket közöl, a nő az érzéseit önti szavakba. Etológusok úgy fogalmaznak, hogy a nő azért beszél, hogy beszéljen, a férfi azért, hogy mondjon valamit. Szóval nyugi! Eljön majd az idő, amikor inkább elmész horgászni, csak hogy csendben lehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!