Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar az, hogy játszani másokkal, és hogyan előzhetem meg?
Figyelt kérdés
Halihó. 16 éves fiú vagyok. Lehet picit fura lesz a kérdés, de mit takar az, hogy player, és hogy lesz valakiből az?
Illetve ugyan ez fordítva, ha csajok játszanak a fiúkkal, azt hogyan kellene elképzelni és megelőzi?
Konkrét példák is jöhetnek, köszike.
2021. szept. 10. 19:48
1/9 anonim válasza:
Számítógépes játék. Sokat játszanak ezekkel,tehát gamerek/playerek lesznek belőlük.
2/9 anonim válasza:
Szerintem itt most nem a számítógépes játékra gondolt.
3/9 anonim válasza:
Talán egyedül vagyok ezzel, de nem értem a kérdést.
4/9 A kérdező kommentje:
1) Nem számítógépes játékok.
2) Meh, felejtsd el, aki nem érti a kérdést választ sem fog tudni adni.
2021. szept. 10. 23:17
5/9 anonim válasza:
Általában azokat a scácokat/lányokat (legfőbbképpen fiúkat) szokták így hívni akik nem akarnak semmi komolyat, és csak szórakoznak, flörtölnek több emberrel is egyszerre.
6/9 anonim válasza:
Még annyi lemaradt, hogy ezt nehéz megelőzni, mert nem mindig tudhatod a személy valódi szádékait előre, de ha tipikusan olyan lányról van szó aki egy csomó sráccal kavar, és van egy “múltja” akkor nagy valószínűséggel Ő is egy player.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez okés, de pl én is rengeteg lánnyal beszélgetek, mégsem vagyok player. Szóval akkor lesz az valaki, ha azt a benyomást kelti, hogy vonzódik a csajhoz, és akar tőle valamit, és ezt egyszerre több emberrel?
2021. szept. 11. 14:00
9/9 anonim válasza:
Ha flörtölsz egyszerre több lánnyal is, és azt a hitet kelted bennük, hogy akarsz tőlük valamit, aztán pedig lekoppintod őket, akkor az vagy. Ugyanígy működik lányoknál is, itt most nem arról van szó mennyi ellenkező nemű barátod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!