Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire gáz ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire gáz ez?

Figyelt kérdés
Ha egy 18 éves fiú még nem csókolózott? Összejönnétek egy ilyen fiúval ha megtudnátok róla hogy nem csókolózott még?

2021. szept. 8. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen csókolóztam először és a mi osztályunkból a fiúk nagy része csak utánam talált barátnőt, szóval nem vagy elkésve. Nálunk csak azoknak volt korábban barátnője, akik minden nap buliztak és emiatt a nagy számok törvénye alapján összejött nekik egy-kettő.
2021. szept. 8. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A hidrogén az gáz, ez nem az.:)
2021. szept. 8. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Én csakis olyan fiúval jönnék össze aki úgyszintén tapasztalatlan mint én, mert akkor ketten kitapasztalnánk a dolgokat, és sokkal nagyobb jeletősége is volna, ugyanis mindkettőnknek az volna az első. Szóval nem gáz, számomra az sokkal taszítóbb amikor egy srác már smárolt és lefeküdt egy csomó lánnyal.
2021. szept. 8. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, engem nem zavarna. Persze lehet vannak akik jobban szeretik a tapasztalattal rendelkező srácokat, de ha nem azért nem volt még első csókod mert ennyire ügyetlen vagy társaságba és/vagy rosszak a szociális készségeid, akkor engem nem zavarna.
2021. szept. 8. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, nekem ez nem lenne negatívum :)
2021. szept. 8. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ciki, gáz nincs benne
2021. szept. 8. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:
És hol ismerkedjek hogy legyen tapasztalatom?
2021. szept. 8. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább ahol te szeretnél. Nyilván a legnagyobb norma az élőben. Hol? Suliban, munkahelyen, ritkábban az utcán, esetleg valamilyen közösségben, aminek a tagja vagy.

Ha nem vagy annyira bátor, akkor az interneten. Rengeteg társkereső van, de akár netes játékokon, fórumokon, blogoknál is futhatsz bele szimpatikus lányokba.

2021. szept. 8. 21:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne azért isnerekedj, hogy legyen tapasztalatod, nem kell sietni sehová. De hogy megválaszoljam a kérdésed, akár neten is elkezdhetsz ismerkedni, és ha szimpi a lány, bejöttök egymásnak, simán elhívhatod randira.
2021. szept. 8. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj*
2021. szept. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!