Lányok! Titeket mennyire/milyen mértékben zavar?
Ha egy férfiúnak szőrös a hónalja? Olvastam többféle platformon, de konkrétumot nem találtam. (Ahogy itt se fogok, de sebaj, :D)
A hónalja és "ott lent" legyen rendben?
Tovább nem ragozom, írjátok le a véleményeteket! Előre is Köszönöm!
Engem egyáltalán nem zavar ha szőrös, nem ez alapján döntöm el kivel vagyok együtt.
Hónaljnál ugyan praktikusabb meg jobb ha le van szedve, izzadás miatt is sokat számít. Lent meg aztán teljesen mindegy, nem az a lényeg.
Párom a hónalját rendszeresen szőrteleníti, mert zavarja, ha nagyobbra nől, főleg, mert eléggé izzadós. Így nem is láttam még nagyobb szőrzettel a hónalján.
Az intim részén néha jobban meghagyja a szőrt, igazából, ahogy éppen kedve van, vagy amikor kedve van leszedni, akkor leszedi, de nem szokta hagyni, hogy teljesen megnőljön, de ritkábban szőrteleníti, mint a hónalját. Viszont engem nem zavar, amikor kicsit jobban meghagyja.
Ha rendesen tisztálkodik valaki, akkor nem lesz izzadt, büdös szagú, így nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!