Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? Megéri próbálkozni?
Van egy fiú a sulinkban(új, mert eddig nem láttam) nem egy osztályba járunk, még évfolyam társak se vagyunk, úgyhogy közös programok nincsenek. Nagyszünetben látom őt. Tegnap úgy vettem észre mintha párszor rövid ideig nézett volna, de lehet csak beképzeltem, mert ma direkt a mellette lévő padhoz ültem le az udvaron(ő álldogált) de végig háttal állt, vagy oldalt és nem nézett oda. Próbálok rámosolyogni, de ha háttal áll, úgy nem tudok. Odamenni nem merek, úgyhogy valami más tanács vagy esetleg vélemény kéne. A szemem sarkából mintha láttam volna hogy ahogy elmegyek mellette megnéz, de ebben sem vagyok biztos. Lehet hogy annyira akarom, hogy már képzelődök.
Az alapján amit eddig láttam, elég aranyos fiúnak tűnik, nem az aki lányokat hülyít és népszerű meg stb...félénknek is mondanám, de ezt ugye nem tudhatom, amíg nem ismerem és látásból nem lehet leszűrni.
Mit tehetnék? Van esély rá, hogy tetszem neki? Szerintetek?
Szia, te biztos új vagy, Kis Virág vagyok!
Tudom, gáz, de néha még működik is. Én ha egyedül ülök valahova, szoktam csak úgy odamenni szintén egyedül ücsörgő bajtársakhoz így, hogy odapofátlankodjak :D
Általában, hacsak nincs barátnője, vagy ilyenek, még hagyják is, hogy ott csevegjek velük.
Just do it :D
De nem merek odamenni és ő sem egyedül álldogál. Ott a barátjával. Mosolyogni próbálkoztam ma is, de végig oldalt állt.
Valami más lehetőség nincs, amit csinálni tudnék?
Ha beszélni se mersz oda menni hozzá és a nevét se mered senkitől megkérdezni, akkor tárgytalan a kérdés innentől...
Amúgy, "aki mer, az nyer". :)
Szia! Ahogy leírtad a srácot, még akár én is lehetnék.
A másik oldalról, rengeteg lányt látok napközben, elmennek mellettem a folyosón, a tömegben egymás mellett állunk, stb. 6. Éve vagyok ebben a suliban, de még mindig látok új arcokat, figyelek mindenkit, előfordul hogy pár másodpercre megakad valakin a szemem. Odamenni viszont én sem mernék senkihez...
Ha tényleg tetszik, próbáld láthatóan kifejezni, anélkül, hogy oda kellene menned. Szemezz vele, mosolyogj rá, kacsints rá, stb. Azt írtad, ezt eddig is próbáltad. Ne hagyd abba, ne add fel! Bízz benne, hogy egyszer eljön az alkalom. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!