Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem ciki, hogy 17 évesen szűz vagyok, szerintetek? F
Ha cikinek érzed a szüzességedet, akkor nem a szüzességedtől kell megszabadulni, hanem azoktól, akik szerint ez ciki.
Nem csak a lányok, hanem a fiúk szexuális életét is tönkreteheti, ha az első szexuális élmény rossz. Várd ki, amíg egy lánnyal kölcsönösen szerelmesek lesztek egymásba és együtt felfedezitek a szexualitást.
Szia!
Én 23 éves vagyok. Januárban leszek 24. Még szűz vagyok Én is. Konkrétan még smárolás sem volt. Na most azt nem tudom Neked megmondani, hogy azért IS esetleg mert visszahúzódó, beszari, barátok nélküli, önzbizalomhiányos arc vagyok, vagy mert csak szimplán nem érdekelt annyira maga a szex. Nyilván a lányokat, nőket megnéztem és megnézem most is, hogy kinek milyen adottságai vannak külső téren, és hogy belső értékekben ki milyen, de kb ennyi. És kb most is annyira érdekel a szex, mint cigányt a munka. Én is szoktam maszturbálni poreszra, de valahogy nem ad akkor élményt. Viszont már most rájöttem Én is (igazából már jó ideje, csak most kezdem igazán felfogni), hogy el kellene kezdeni konkrétan csajozni, ha már eddig nem tettem. Alapból Én sem vagyok egy groteszk, agyon gyúrt egyéniség, sőt, teljesen hétköznapi srác vagyok, de nem is extra vékony, sőt. Van egy kis felesleg nekem is a hasamon, és szemüveges is vagyok. Viszont nem stréber, hanem egy teljesen normális, Nők és férfiak által is vonzó, jóképű egyéniség. (No homo. :D) Csak hogy azért nem csajozok mert konkrétan az nem érdekel, vagy mert maga a szex, esetleg gyerek kori dolgok miatt, a franc se tudja már. :D A lényeg, hogy nem hátrány, szerintem. Legfeljebb az idióta "férfiak" és "nők" szerint. Van aki a saját gyerekére, például lányára büszke, mert már 14-15 évesen lyukas... Szerintem inkább szégyen!
Annyit értem el kb amúgy ezzel az egésszel, hogy felelősségteljes fiatal felnőtt lettem, akinek vannak gátlásai, érzelmei, és felelőssége mások felé. Nem leszarom stílusban élem az életemet, csak szimplán egyedül, itthon a családdal. Kb ez az eljárok dolgozni érzés van és itthon meg csak ülök a gép előtt.
Nyilván ez nem azért van, mert szűz vagyok, hanem mert nincsen baráti köröm. Ez ellen természetesen Én nekem kellene tenni, hogy legyen. Csak buliba speciel azért nem járok, mert nem szeretem a tömeget, és nem igazán bírom a piát. Hót részegre inni magamat pedig nem fogom, mert annak aztán semmi értelme.
Igazából nem igazán tudnám magamat így jellemezni, hogy ez miért van. Talán gyerek kori trauma? Tényleg nem tudom. De már rá jöttem én is, hogy változtatni kellene. Egyébként hidd el nekem, hogy az élet nem 16-18 éves korban kezdődik, hanem 18-20 után, amikor már dolgozol, és jogsit csinálsz, autót veszel, és éled az életet. Akár így unalmasan nassolva a gép előtt mint én, vagy pedig úgy mint ahogy a legtöbben. Mondjuk ez nem igaz, mert legalább annyian élik így az életet, mint amúgy.
DE HOGY LÉNYEGRE TÖRŐ IS LEGYEK! Nyilván Én is kijártam az Iskolát. Annyit tudnék elmondani így vissza emlékezve pár évvel ezelőttre, hogy a legtöbben sajnos (Erős 90%) rossz hatással élik meg a szexet, és az elkövetkező időszakokat már, lehet hogy egész életükbe.
És nem mindegy, hogy azért depressziós az ember mert szűz, vagy mert a "partnere" eszi az idegeit. Az sokkal rosszabb. Jobb egyébként nyugodtan lenni, Én így látom. Szokták mondani, hogy a boldogságnak ára van. Ja, csak nem úgy, hogy többet veszekedel valakivel, mint együtt örülsz. Eleget láttam már ilyet. És a nők hisztérikusak, ezt el kell fogadni és ismerni, viszont a saját apámmal és anyámmal sem beszélnék úgy, mint ahogy egyesek a párjukkal, de komolyan. Pedig Én sem vagyok szent, az biztos.
A legtöbben ilyen korban szokták elcseszni a sulit, és függőségekbe esnek. A cigit nem sorolnám ide, mert az káros szenvedély, és függőség, de mégsem veszi el az eszedet. A legtöbben alkoholisták vagy drogosok lesznek. Vannak, akik ki rúgatják magukat az iskolából, akár magatartás, akár szorgalom végett. Nemtől függetlenül, egészen a 15-18 éves korosztályig.
Sok fiatal picsa "lájtosra" adja a dolgot, és nem védekezik, vagy nem tesz érte eléggé. Sokan teherbe esnek, ott hagyják a sulit, és vissza sem mennek. De akinek van esze, az vissza megy, vagy abba sem hagyja, csak a szülés ideje alatt. Azt nem ítélem el úgy, mint aki majd 8 osztállyal éli le az életét.
(Példa!: Van egy kolléganőm. 40-en felül van már bőven, inkább az 50-hez közel lassan, de nem tudom pontosan. 8 osztálya van. Van egy 17 éves fia, és még egy valamivel kisebb. Na most a Nőnek nincsen végzettsége, csak 8 osztálya. A 17 éves srácnak talán még a 8 osztálya sincsen meg. A kisebbet pedig nem tudom, nem emlékszem.)
Ezzel azt akarom mondani, hogy sokan nincsenek is tisztában azzal, hogy az első szexuális élményüket (most tekintsünk el attól, hogy kivel, miért, szerelem-e stb) végig kísérik egész életükben, és lehet hogy az lesz mindennek az alapja. Lehet hogy az határozza meg, hogy milyen hozzáállásod lesz a továbbiakban a felnőtt életben, hogy mi érdekel téged, stb.
És ebbe szerintem az emberek 10, esetleg 20%-a ha belegondol maximum. Csak kevesen, és sokan fel sem fogják.
Szó-mi-szó, Én úgy gondolom, hogy nem feltétlenül késtem le még semmiről sem. Ahogy te sem, még bőőőőven NEM!
Mint írtam most vagyok 23. Lassan 24. Lehet hogy Én is leszek 25 éves mire lesz egy kapcsolatom, de Én nem is olyan életre vágyom, mint amit a filmekbe, sorozatokba, videókba látni. Nem gangster style stílusban akarok élni, és csajozni. Te se ebből indulj ki. Nyilván, tetszik és tetszene az embernek, de maradjunk a realitás talaján. :D Én egy teljesen normális, hétköznapi életre vágyom, egy normális partnerrel.
Akivel befekszünk az ágyba, betakarózunk, majszóljuk a popcornt, a chipset, és a kutya is ott fekszik mellettünk, később pedig a gyerek(ek).
Mire oda érek, vagy érnék, hogy család, azaz gyerek, lehet hogy simán leszek 30, vagy a felett. Akár 35 is. Bár várjunk, egyenlőre még a szexig, és a párkapcsolatig kellene eljutni. :D
Utána ki élni magamat egy pár évig, és utána család. Sokan vannak egyébként szerintem ilyen véleményen, mint Én!
És ne gondold azt, hogy férfiként szégyen. A Nők legalább ilyen cikinek, vagy szégyen érzetnek tudják ezt be, csak nem értem, hogy miért. Nők közül is ahhoz képest rengetegen vannak 20-30-40 éves korosztályból, akik szüzek. Na nem annyian, mint a férfiak, de vannak. Csak Ők általában jobban elbújnak. Én nem vagyok ilyen szempontból ítéletes. Van egy férfi kollégám, aki most azt hiszem olyan 35-36 körül van. Most jutott el odáig, hogy párkapcsolata van. Talán nem is volt előtte nagyon, bár Én úgy hallottam többiektől, hogy nem volt. Persze, mondani mindent lehet. Most is vannak örök szüzek. 30-40-50 felettiek is. Bár, azért szerintem 40 felett már esélytelen.
Meg lehet élni így is az életet boldogan. Mert lehet apaként vagy anyaként is élni úgy, hogy örökbe fogadsz egy gyereket. Bár nem tudom, hogy egyedülállóként lehet-e. Élheted úgy az életedet, hogy utazgatsz minden felé, nyaralsz. Ezt meg tudod tenni családdal, barátokkal, rokonokkal, kollégákkal, ismerősökkel is egyaránt.
Vagy a hobbidnak élsz.
De ÉN is azt a nézetet vallom és találom egészségesnek, hogy KELL valaki az ember életébe. Mert ROHADT UNALMAS EGYEDÜL, már belátom Én is!
Tehát ezt NEM CSAK NEKED ÍROM, HANEM MINDENKINEK! SOHA NEM KÉSŐ, CSAK TENNI KELL ÉRTE!
Én is elkezdtem (pontosabban már lassan elkezdek) magammal jobban foglalkozni, jobban odafigyelni magamra, és elkezdeni ezt a popszakmát. :D
Te is állj hozzá pozitívan, ahogyan mindenki! Ha jó élményként szeretnéd megélni az elsőt, és szeretnéd hogy meghatározó legyen a későbbi szexuális életedben, meg amúgy az életedben, akkor várd meg, míg úgy érzed hogy kívánod, és azzal, akivel kívánod. Valahogy Én is így állok hozzá!
Szép estét, napot mindenkinek! Örüljünk, és élvezzük együtt az életet, akárhogy is alakulnak a dolgok! Ezt kívánom mindenkinek! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!