Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak arra kellek neki?
Van egy srác akit úgy név alapján ismertem már eddig is,vannak közös barátaink. 3 napja elkezdtünk chatelni,tegnap este pedig taliztunk. Elég sokszor utalt rá hogy ő már nem olyan akinek elég a csók meg ölelések egy kapcsolatban(egy fiatalabb haverjáról volt szó aki bepróbálkozott nálam és így került szóba a dolog). És amikor egy padon ülve csókolóztunk közben benyúlt a felsőm alá és utalt rá hogy levenné,de mondtam hogy azért lassítsunk.
Az előző barátnőjével fél évig voltak együtt, ő vette el a lány szüzességét állítólag az elején amikor még csak ismerkedtek.
Én még szűz vagyok,és nem azt mondom hogy nem szeretném elveszíteni, sőt rám nem is kellene sokat várni, de egyrészt annyi minimum kell hogy kicsit megismerjem a másikat és egyáltalán elkezdjek vonzódni hozzá, a másik meg hogy nagyon nem akarom hogy kihasználjanak. Az hogy a másik lánnyal is fél évet együtt voltak utána még nem hinném hogy garancia erre.
16/L a fiú 18 éves
Első talinál már a ruhád alá nyúl.
1-2 menet vagy neki maximum.
Férfiként mondom, hogy inkább tarts tőle távolságot
Csak arra kellesz ha ennyire sietteti.
Ne ugorj ebbe bele, mert meg fogod bánni.
Főleg, ha a srác is tudtodra adja már az első randinál, hogy neki kevés a csók meg ölelés.
Ha fenyeget, hogy akkor elhagy, az is annak a jele, hogy csak az kell neki.
Várj egy olyan fiúra, aki figyelembe veszi a te igényeidet, és benned is kialakul az érzelem.
Én fél év együttjárás után vesztettem el a szüzességem. Örömmel gondolok rá.
A második kapcsolatomban is 2 hónap kellet ahhoz, hogy az érezzem, talán nem csak arra kellek neki. De a fiú sem siettette. Csak félve kérdezte meg, felmennék-e hozzá, és még akkor is leszögezte, hogy nem kell, ha nem akarom.
És ha én is akarom? Nem feltétlenül számítok komoly kapcsolatra, de azért egy kis idő nekem kell hogy egyáltalán kívánjam vele én is plusz nem tudom hogy odafigyelne e rám és jó lenne e vele,ezért várnék amíg közelebb kerülünk egymáshoz. Ha az előző lánynak is ő vette el aztán 7 hónapig együtt voltak azert mégse lehetett olyan rossz.
De nem akarok naiv se lenni, azért kértem tanácsot hogy vajon "baj" e ha belemegyek?
Ha ilyen gyorsan akarja, biztos lehetsz benne, hogy nem fog rád figyelni.
"Elmegy" és annyi.
7 hónap nem olyan sok, sőt!
Ő szexet akar, ami természetes része a kapcsolatnak, de a jelek szerint más nem nagyon érdekli, de legalább fel is vállalja.
Ha neked ez megfelel, akkor vágj bele, ha többet szeretnél keress egy komolyabb fiút.
3 lehetőséged van:
- Belemész, szexeltek, ennyi.
- Megmondod neki, hogy érdekel a dolog, de előtte szeretnéd jobban megismerni.
- Elutasítod.
Ha nagyon vonz a dolog és a fiú is, akkor a második lenne a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!