Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem Kellek a kutyának se?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.
Teljesen normális és könnyen bírok beszelgetni meg ismerkedni. De kapcsolati szempontbol nem kellek senkinek. Mit csináljak? Ennyire szánalmas vagyok?
2019. ápr. 7. 09:44
1/3 anonim 

válasza:

Majd ha 5 ev mulva sem valtozik a helyzet tedd fel ismet ezt a kerdest.
2/3 anonim 

válasza:

Hat ezt inkabb magadtol kerdezd.. biztos van valami oka de ismeretlenül nehez megmondani xd szanalmas meg egyaltalan nem vagy, biztos kelleni fogsz valakinek csak meg nem jott el xd 16/l
3/3 anonim 

válasza:

Ugyanígy vagyok ezzel, csak lányként 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!