Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik fel folyton az a srác akivel pár éve tetszettünk egymásnak?
Figyelt kérdés
Nem nagy dolog, legalábbis nekem az volt akkor, mostanra már így nem igazán érdekel, meg nem igazán érzem hogy passzolunk sok téren habár már pár éve volt, de mindig keres, meg találkozni szeretne stb.. azóta is2021. szept. 4. 22:37
1/3 anonim válasza:
de mindig keres, meg találkozni szeretne stb.. azóta is-válasz.
2/3 A kérdező kommentje:
Hat úgy értem fel évig nem is beszeltunk utána megint.. aztán megint pár hónapig nem aztan újra és kb így
2021. szept. 4. 23:05
3/3 anonim válasza:
Sztem simán barátként tekint rád vagy benne lenne extrákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!