Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a srácok, hogy egy a péniszüket ábrázoló fotó imponál a lányoknak?
Figyelt kérdés
Én is srác vagyok, de sosem értettem ezt. Miért jó péniszes képeket küldeni egy újonnan megismert (vagy akár teljesen ismeretlen) lánynak?
(19/f, de úgy is lényegtelen)
2021. aug. 13. 12:23
1/13 anonim válasza:
Én sem értem hogy mi a jó ebben 😅
16F
2/13 anonim válasza:
Srácként ez engem is érdekelne. Akivel ismerkedek is mondja, hogy heti 5 darabot kap randon emberektől, idióták ezek 😂
3/13 anonim válasza:
Én is rengeteg ilyet kapok, pedig ez nem jó. Ettől csak azt bizonyítja, hogy csak szexelni akar velem.
4/13 anonim válasza:
Mert magukból indulnak ki, ha egy lány küldene szó nélkül magáról, senki nem háborodna föl, sőt ha tagadják, ha nem, örülnének neki, azt hiszik fordítva is így működik.
5/13 anonim válasza:
Engem is érdekelne mi értelme ezeknek.
16/F
6/13 anonim válasza:
A hím oroszlán a dús sörényével, a kakas az ékes tollazatával, az eszement fiú pedig a ...-val akar ékeskedni.
Az a különbség, hogy amíg az állatvilágban ez bejön, egy rendes lánynál nem.
Ffi.
7/13 anonim válasza:
Csak irigykedtek, szeretnétek ti is akkorát!:)
8/13 anonim válasza:
Teljesen igazad van.
Mi itt irigykedni gyűltünk össze.
9/13 anonim válasza:
4-es. Mert lehet így is működik?! Na lányok azért örültök ti neki. Nem kell itt a meghökkentet játszani!:)
10/13 anonim válasza:
Egy rendes lány nem szereti, de egy nemrendes lány pedig lehet hogy kivált benne valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!