Tényleg "elmosódhat" az évek múlásával egy állatot ábrázoló tetoválás?
Sziasztok. Szeretnék egy kisebb tetoválást az alkaromra, ami egy farkas fejet ábrázol. Nézegettem képeket, aztán szalonokat, 1-2 helyre el is küldtem, hogy mennyibe kerül kb egy ilyen tetkó. Azonban az egyik szalonból visszaírtak, hogy szívesen segítenek, de nagyon nem ajánlják ezeket a "mini" állat tetoválásokat, ugyanis a bőr az évek múlásával változik, öregedik stb és az ilyen jellegű tetkókból csak egy folt lesz a végére, nem maradnak élesek a vonalak és hogy nagyon sokan mennek hozzájuk, hogy segítsenek kijavítani vagy eltakarni ezeket a tetoválásokat mással.
Most rendesen megijedtem, mert nyilván azzal számoltam, hogy kopni, fakulni fog, de hogy konkrétan elmosódik és folt marad vissza, na arra nem.
Van akinek esetleg ilyen kisebb méretű farkas, kutya, oroszlán, bármilyen állatot ábrázoló tetoválása van évek óta? Tényleg elcsúnyul és összemosódnak a vonalak?
Igazából a tetoválónak nincs oka hazudni, hisz végérvényesen a saját zsebe ellen beszél azzal, hogy le akar beszélni, sőt mondta, hogy ő nem is vállalná el ezt nekem..
Köszi előre is.
Persze, szimplán kiváncsi lettem volna, hogy van-e itt valaki, akinek esetleg van ilyen jellegű tetoválása és tudna-e nyilatkozni, hogy hogyan néz ki x évvel a tetoválás után.
Méretre kb ekkorára gondoltam, mint a bal oldali:
az idő múlásával minden tetoválás elmosódik egy picit; a kisméretű, túl sok részlettel rendelkező művek pedig tényleg egész hamar egy folttá állhatnak össze,
vagy válassz hasonló mintát nagyobban vagy peedig egy egyszerűbb, körvonalasabb vagy sziluett legyen ha pici és sokáig szeretnéd hogy szép maradjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!