Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért jó a tetoválás?

Miért jó a tetoválás?

Figyelt kérdés
Valaki, akinek van, el tudná mondani? Mert a környezetemben egy ilyen ember sincs.

2021. jún. 1. 08:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Van, akinek tetszik.
2021. jún. 1. 08:38
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Ja hát ha eleve #csúnya akkor nem tudom minek kell ilyet kérdezni. Van akinek tetszik, van aki szeretne megörökítene valamit magán (gyereke születése, neve, kisállat) van aki összefirkáltatja magát mert miért ne? Ha én kopasz akarok lenni vagy piros hajam lesz ne mondja meg senki hogy nem lehet
2021. jún. 1. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
Az onkifejezes egy modja. Ezen az alapon azt is kerdezhetned mi az ertelme az ekszereknek, a mackoalso-atletatrikon tulmutatok ruhaknak, vagy akar csak egy szep festmenynek.
2021. jún. 1. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Nekem pl. azért, mert nagyon tetszik az esztétikája és illik is a stílusomhoz. Sok tetoválásom van, de pl. egyetlen tucat minta sincs rajtam, mindegyik jelent valamit számomra és a simán jókedvre derítenek, ha rájuk nézek. El se tudnám már magam képzelni nélkülük, hozzám nőttek már ha lehet így fogalmazni :D
2021. jún. 1. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

Vannak csúny tetkók, elismerem, de szerintem pl. egy ilyen kép magáért beszél.

[link]

A te dolgod, hogy mi tetszik vagy mi nem, én se foglak elítélni, mert nekem van több tetoválásom és jobban tetszenek a(z igényesen) tetovált emberek, mint a nem tetováltak.

2021. jún. 1. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Miért jó bármi?
2021. jún. 1. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
A tetkó egy kiváló önkifjezési forma. Emberek, akiknek a belső világa egy pöcegödör, azok nagyon jól meg tudják ezt bűzhödt, férges igénytelen belső világukat mutatni a külvilágnak ha magukra tetováltatnak valamit. Ha nincs ilyen a környezetedben az csak azt jelenti hogy igényes körökben mozogsz.
2021. jún. 1. 20:01
 8/11 $$$$$ ***** válasza:
97%

Mert tetszik es szeretem. Az is tetszik ha egy lanyon van. Pl. az a csajszi is egy állom akit az 5 ös linkelt. Ha valakinek nem tetszenek a tetkók az úgyse fogja ezt aterezni. De nem is erdekel. Csak azt nem értem hogy miert foglalkoztok egyáltalan azzal hogy másnak miért van.

20/F

2021. jún. 2. 00:09
 9/11 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Ez nem egy olyan dolog, hogy jó vagy rossz.

A szoknya se jó vagy rossz, van, akinek tetszik, van, akinek kényelmes, másoknak meg nem az.

A tetoválás is van, akinek tetszik, van, akinek nem, nem kell ezt nagyon túllihegni.

2021. jún. 2. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:
95%

Én pl azóta vagyok érte oda, mióta ovis koromban láttam, ahogy egy rajzfilm karakterről lemosódnak a minták és valahogy menőnek tartottam, hogy az adott férfi ki van varrva (akkor láttam először ilyesmit, a családunkban senkin sincs, akiről tudnék). Aztán később elkezdtem nézni tetoválós műsorokat a TLC-n és más TV csatornákon és megszerettem, tetoválóművész is akartam lenni, meg kitaláltam vagy millió mintát, amit magamra akartam varratni. Szerencsére ezek száma leredukálódott 3-ra, évek óta ugyanaz a 3, a legidősebb tervem 10 éves, egy memoár ígéret, melyet idén tervezek varratni ősszel vagy télen (ekkor nem nehéz elintézni, hogy ne érje nap)

Nekem nincs bajom a tetoválatlan emberekkel, a nagyon tetováltakkal sem (mondjuk ilyen dolgaim vannak, hogy az arc tetoválás meg a szem, nyelv, kézfej, hónalj, lábfej meg ilyesmi szokatlan helyek (de leginkább az 1. 2), ilyen "inkább ne" elhelyezések számomra), a saját testével mindenki azt csinál, amit akar. Én nem szoktam beleszólni más dolgaiba (pl mutattak nekem 2 ember 3 tucat tetkót, amit magukra varrattak és megdicsértem őket, mert tudtam, hogy nekik ez fontos, a véleményem meg megtarthatom magamnak), cserébe elvárom, hogy nekem se szólogassanak be emberek feleslegesen.

2021. jún. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!