Miért jó a tetoválás?
Vannak csúny tetkók, elismerem, de szerintem pl. egy ilyen kép magáért beszél.
A te dolgod, hogy mi tetszik vagy mi nem, én se foglak elítélni, mert nekem van több tetoválásom és jobban tetszenek a(z igényesen) tetovált emberek, mint a nem tetováltak.
Mert tetszik es szeretem. Az is tetszik ha egy lanyon van. Pl. az a csajszi is egy állom akit az 5 ös linkelt. Ha valakinek nem tetszenek a tetkók az úgyse fogja ezt aterezni. De nem is erdekel. Csak azt nem értem hogy miert foglalkoztok egyáltalan azzal hogy másnak miért van.
20/F
Ez nem egy olyan dolog, hogy jó vagy rossz.
A szoknya se jó vagy rossz, van, akinek tetszik, van, akinek kényelmes, másoknak meg nem az.
A tetoválás is van, akinek tetszik, van, akinek nem, nem kell ezt nagyon túllihegni.
Én pl azóta vagyok érte oda, mióta ovis koromban láttam, ahogy egy rajzfilm karakterről lemosódnak a minták és valahogy menőnek tartottam, hogy az adott férfi ki van varrva (akkor láttam először ilyesmit, a családunkban senkin sincs, akiről tudnék). Aztán később elkezdtem nézni tetoválós műsorokat a TLC-n és más TV csatornákon és megszerettem, tetoválóművész is akartam lenni, meg kitaláltam vagy millió mintát, amit magamra akartam varratni. Szerencsére ezek száma leredukálódott 3-ra, évek óta ugyanaz a 3, a legidősebb tervem 10 éves, egy memoár ígéret, melyet idén tervezek varratni ősszel vagy télen (ekkor nem nehéz elintézni, hogy ne érje nap)
Nekem nincs bajom a tetoválatlan emberekkel, a nagyon tetováltakkal sem (mondjuk ilyen dolgaim vannak, hogy az arc tetoválás meg a szem, nyelv, kézfej, hónalj, lábfej meg ilyesmi szokatlan helyek (de leginkább az 1. 2), ilyen "inkább ne" elhelyezések számomra), a saját testével mindenki azt csinál, amit akar. Én nem szoktam beleszólni más dolgaiba (pl mutattak nekem 2 ember 3 tucat tetkót, amit magukra varrattak és megdicsértem őket, mert tudtam, hogy nekik ez fontos, a véleményem meg megtarthatom magamnak), cserébe elvárom, hogy nekem se szólogassanak be emberek feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!