Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna ha a srác rosszul hallana?
Figyelt kérdés
Tehát hangzavarban kb. semmit sem értene, a TV-t az átlagnál hangosabban nézi valamivel (nem sokkal), stb. Előfordul hogy akár 2-3 alkalommal vissza kell kérdezzen, de ez nagy részt a fent leírtakkor szokott lenni (tehát egy csendes szobában vagy az utcán nincs probléma).
(Hozzá kell tenni, hogy az illető nem tehet róla, és őt speciel eléggé zavarja)
Szóval?
2021. szept. 2. 23:33
1/13 anonim válasza:
Hát ez egy átlag ember, hangzavarban sokan nem értenek semmit. Nem kell ahoz halláskárosuktnak lenni. Engem ez nem zavarna.
2/13 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Én sem vagyok tökéletes :)
5/13 anonim válasza:
Igen fontos dolgot nem tartalmaz kérdésed.
Nevezetesen azt, hogy milyen kapcsolat fűz a sráchoz.
Amennyiben érzelmi kapcsolat van köztetek, akkor az érzelmek felülírják a kisebb-nagyobb testi hibákat. Félkezűt, féllábút, félszeműt is lehet -még így, együtt is!- szeretni, a legszebb srácot is unja valaki.
.
Kapcsolatban inkább legyen egy kicsit rosszul halló, mint akarnok és erőszakos.
6/13 anonim válasza:
Zavarna, mert én alapból halkan beszélek, szóval mindent többször kéne elmondanom.
7/13 anonim válasza:
Ez egy tipikus "pontozós" kérdés. Ha a kérdezőnek és a válaszolóknak nem szimpi a válaszod, mert téged ez zavarna, akkor lepontoznak. Ha pedig azt válaszolod, amit a kérdező hallani akar, akkor felpontoznak. Ennek így sok értelme van...
8/13 anonim válasza:
Nem zavarna. Ez nem olyan nagy dolog.
10/13 anonim válasza:
Fiú vagyok mondjuk, de apám nagyot halló. Hát lányok, készüljetek fel arra, hogy ha ilyen párotok lesz, akkor lehet sokszor fogtok nevetni nagyot! :D Nem bántásból, de sokszor olyan szinten félrehall dolgokat, hogy az már szószerint nevetséges(a lehető legjobb értelemben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!