Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna ha a srác rosszul hallana?
Tehát hangzavarban kb. semmit sem értene, a TV-t az átlagnál hangosabban nézi valamivel (nem sokkal), stb. Előfordul hogy akár 2-3 alkalommal vissza kell kérdezzen, de ez nagy részt a fent leírtakkor szokott lenni (tehát egy csendes szobában vagy az utcán nincs probléma).
(Hozzá kell tenni, hogy az illető nem tehet róla, és őt speciel eléggé zavarja)
Szóval?
#5 A kérdés kategóriájára tekintettel úgy gondolom eléggé egyértelmű milyen kapcsolat lenne (Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések).
#7 Ebben a pillanatban léptem fel a kérdés feltétele óta az oldalra először. Tehát még értékelni sem volt alkalmam.
#10 Nem vagyok moderátor. Lehet van valami filter.
#11 Hát igen, én is sokszor hülyeségeket hallok. Eléggé kellemetlen tud lenni, főleg mikor mindenki elkezd röhögni.
A többieknek (és igazából a fent említetteknek is) köszönöm a válaszát, akármi is a véleményük (teljesen érthető, ha valakit zavar).
Szerintem engem csak az elején zavarna (amíg nem ismerném annyira).
Furcsa lenne, viszont 1 idő után megszoknám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!