Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek vajon örülne?
Szeretnék adni a barátomnak ajándékba egy kis plüsst
Fiúk ti örülnétek neki?
Vagy valami más ötlet?
Most mivel én kint leszek ausztriába egy hónapig nem fogunk találkozni mert ő meg nem tud kijönni a mubkája miatt és én se haza..
Ezért szeretnem valamivel meglepni
Te ismered, neked kell tudnod, minek örülne, de én bármit kapnék örülnék neki, mert nem ez az első, hanem a szándék és hogy kitől kapom:) A plüss amúgy jó gondolat szerintem, ha tudnám ölelgetni amíg nem tudom azt, aki adta, én biztosan nagyon örülnék neki 😊
22F
Én speciel nem adnék a barátomnak plüssöt. Aranyos meg minden, de nem tudna vele mit kezdeni, illetve szerintem nem is ölelgetné vagy hasonlók, tehát még csak haszna sem lenne.
Ez az én szempontom, de a barátodat te ismered, hogy tetszene-e neki.
Köszönöm szépen a válaszokat:D
1es,2es remélem igazatok lesz
#1-es vagyok
A gesztus és a szándék a legfontosabb, hogy szeretettel adod és szívből jön, nekem ez számítana és bármit kapnék, örülnék neki:)
Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!