Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírhatok vagy tolakodónak tűnnék? Szerintetek örülne neki?
1-2x láttam egy srácot, nagy nehezen kinyomoztam a nevét, bejelöltem, és vissza is jelölt, innentől kezdve lajkoltam a képeit, ő is az enyéim. Vártam egy kis időt, majd instán is bekövettem, ő vissza is követett, és be is lájkolta a legújabb képem. Szerintetek ráírjak, nem venné tolakodónak?
17/L
Az is lehet hogy csak gyáva
Igen persze tudom a srácnak kell kezdeményezni meg hasonló klisék ez mind szép is jó de hozzám még egy normális srác se jött oda vagy îrt rám
Akinek van önbizalma az általában egy méretes fa... akinek meg nincs az meg nem mer odajönni mert fél az elutasítástól
Nyugodtan kezdeményezz lehet hogy csak erre vár
Én is îgy jöttem össze egyszer egy sráccal
Viszont vigyázz mert ha belájkolja egy képed vagy viszajelöl/követ nem jelenti azt hogy veled képzeli el a hátralévő életét
Mert a lányok sokszor túlgondolnak dolgokat
A srácok meg úgy lájkolgatnak mintha futószalagon lépkednének szóval figyelj oda de bármi lehet :))
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!