Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülne a barátom, ha szülinapjára rajzolnék neki?
20. szülinapja lesz a barátomnak, 3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szereti Buddha-t , és mindig mondja , hogyha rajzolok valamit, hogy mennyire tetszik neki. Arra gondoltam, hogy lerajzolom neki Buddha-t. Nagyon jó ötletnek tűnt így el is kezdtem. Ráírtam a legjobb barátjára, aki azt mondta , hogy egy Buddha-s karkötőnek örülne a legjobban... Kicsit elbizonytalanodtam a rajzzal kapcsolatban...
17L
Velem már történt hasonló :D
A névnapomra a barátnőm lerajzolta nekem Kylo Ren-t, mert tudja, hogy imádom a Star Wars-t (a rajz azóta bekeretezve a szobám falán lóg).
Én örülnék neki :D
17/F
Ha valóban szereti Buddhát, akkor nem visel buddha képet magán (karkötő, tetoválás, bármi)
"Buddha is NOT for decoration!"
A rajz még rendben van szerintem
Ha lenne egy barátnőm aki elfogad és szeret, egy ilyen dolog saját készítésű és tőle jön, szerintem irtó cuki, szerencsés lehet a barátod :)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!