Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá anyáékát hogy ott aludhassak a barátomnál?
#8 komolyan azért már egy elkényeztetett hülyegyerek lesz valaki, mert 17 évesen ott akar aludni a barátjánál? Ilyen hozzáállással nagyon remélem, hogy nincs, és nem is lesz gyereked, mert tönkre fogod baszni a gyerekkorát.
Szerintem semmiképp se az a megoldás, hogy hazudsz nekik. De persze az se, hogy amint 18 leszel, csak a fejed után mész, mert ugyan azt csinálsz, amit akarsz, de a szüleid is közölhetik, hogy el lehet költözni. A legjobb lenne, ha leülnétek, és megbeszélnétek velük normálisan. Tudom, hogy roppant nehéz lesz meggyőzni a szüleidet, de szerintem mindenképp megéri próbálkozni. Voltam már hasonló helyzetben, és tudom, hogy rendkívül frusztráló, amikor a szülők korlátoznak egy kapcsolatban, de nem az a megoldás, hogy minden lehetséges eszközzel kijátszd a szüleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!