Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tehát a párom nagyon szeretne velem csókolózni mások előtt, nyílvánosan. De ez engem annyira zavar, én sem szeretem ha a közelemben csókolóznak, nem azért mert féltékeny vagyok, hanem mert egyszerűen zavar.
Én mondtam neki, hogy ez engem zavarna. A kezét szívesen fogom, és szájra puszit is adok/adhat. De ő azt mondta, hogy nagyon szeretné ha mások előtt csókolóznánk, hogy lássák milyen jó barátnője van. Ez nagyon cuki, de akkor is látják hogy a barátnője vagyok ha fogom a kezét, és csak puszit adunk egymásnak. Szerintem.
Szerintetek nekem van igazam vagy neki?
2021. aug. 29. 08:47
1/4 anonim válasza:
Igazad van, felesleges emberek előtt nyalazni, otthon meg tudnatok tenni
3/4 anonim válasza:
Szerintem igazad van, beszéljétek meg a dolgot.
4/4 anonim válasza:
Igazad van, én sem szerettem sosem ezt, sem a családom előtt, sem mások előtt az utcán. (persze, voltak kivétel helyzetek, amikor pl. Az utcán nem volt senki és akkor, engedtem, de máskor, ha voltak az utcán és látták volna az már zavarba ejtő lett volna nekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!