Felidegesített a gyakorlati tanárom. Szerintetek igazam van ezzel kapcsolatban? (lent. )
Figyelt kérdés
Az van hogy -5 fokban kellett kimennünk a tankertbe és 3 órán át kint voltak tegnap délelőtt,én viszont megszöktem arról a két óráról ,mert még a betegségből se jöttem ki teljesen.Felháboritó,ilyet régen egy osztállyal se csináltak,mert télen mindig ugy van hogy bent vagyunk gyakorlaton is.Senki ,de senki nem dolgozik kintbakkor ezek mit képzelnek.2016. dec. 14. 15:13
1/17 anonim válasza:
Szerintem nincs igazad. Miért baj hogy 3 órát kint kell lenni? Ennyire már ne legyél anyámasszony katonája. Gondolom a többiek is kibírták és nem túlélő táborba küldtek -20 fokba. Más is van kint mikor buszra megy, vár stb. Az a felháborító hogy ilyen nyipánc vagy.
2/17 anonim válasza:
Régen sem a szobában ültek télen. Volt, amikor fát kellett vágni. Semmi bajotok nem lesz, ha levegőn vagytok pár órát. Sőt! Ha bent vagy a melegben, hamarabb megfázol, ha kimégy.
3/17 anonim válasza:
Ez tényleg felháborító. Meg az is, hogy generációk nőttek fel úgy, hogy tesiórákon kisgatyába futották az iskolaköröket a -5 fokba.
4/17 anonim válasza:
Nincs. Volt egy kötelezettséged, ami alól se szó se beszéd kibújtál, mégcsak arra se volt gerinced, hogy odaálj a tanár elé és nyíltak ellenkez.
"Senki ,de senki nem dolgozik kintbakkor ezek mit képzelnek."
Lóf.szt nem! Elmondanám, apámnak kertépítő cége van, ha úgy jön ki a meló lazán elvárják, hogy január közepén hóban szétterítsd a fagyott földet vagy éppen fát ültess. És nem egyszeri példa, kb minden évben eljátsza valaki... Szóval te itt baromi nagy tévedésekben élsz a munka világval kapcsolatban.
5/17 anonim válasza:
A tanárodnak van igaza, mivelhogy elfelejtetted felvenni a Nyápic vagyok! pólót. Így tévedésből azt gondolta, hogy normális fiatal vagy, szóval ezentúl hord rendszeresen azt a pólót Ödönke!
6/17 anonim válasza:
Életképtelen, munkakerülő senkiházi vagy, cserébe viszont jó nagy a pofád.. A legrosszabb párosítás..
7/17 anonim válasza:
Sajnos nincs igazad kedves kérdező. Ha felháborított Téged a tanárod valahogy viselkedése akkor szerintem rosszul választottál szakmát. Nem szétoltani akarlak, de a munkaerőpiacon ezt nem fogják tolerálni.
Üdv a nagybetűs életben!
8/17 anonim válasza:
Minden nap elsétálok a kutyámmal a (nem túl) közeli erdőbe meg vissza. A lépésszámlalós órám szerint az 10km, kettő óra alatt. Mondom minden nap, esőben is, télen is. Nő vagyok, a kutyám meg egy tízkilós terrier. Te meg fel vagy háborodva, hogy egy héten egyszer ki kellett tolni az orrodat... hát te tudod.
9/17 A kérdező kommentje:
De egy munkahelynek is be kell tartani hogy megfelelő körülmények között dolgozzanak,a tétel füzetemben az van hogy szabadban dolgozni +4 fok alatt csak akkor lehet ha adnak védőitalt és 10 perc pihenő meleg helyen óránként 10 perc.Zárt térben pedig +10 fok alatt.
2016. dec. 14. 19:24
10/17 A kérdező kommentje:
ÉS EZT ŐK NEM TARTJÁK BE. Gecc fejüek
2016. dec. 14. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!