Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Felidegesített a gyakorlati...

Felidegesített a gyakorlati tanárom. Szerintetek igazam van ezzel kapcsolatban? (lent. )

Figyelt kérdés
Az van hogy -5 fokban kellett kimennünk a tankertbe és 3 órán át kint voltak tegnap délelőtt,én viszont megszöktem arról a két óráról ,mert még a betegségből se jöttem ki teljesen.Felháboritó,ilyet régen egy osztállyal se csináltak,mert télen mindig ugy van hogy bent vagyunk gyakorlaton is.Senki ,de senki nem dolgozik kintbakkor ezek mit képzelnek.

2016. dec. 14. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
lol
2016. dec. 14. 19:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen igy van leirva a munkavédelmi füzetemben !!
2016. dec. 14. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

De az melyik univerzumban megoldás, hogy akkor ellógok 3 órát ahelyett, hogy azt mondanám: tanár úr, ha fázunk, akkor óránként 10 percre bejöhetünk melegre, meg viszünk valami melegítő italt?

Nem b+, te ellógsz. F**z vagy.

2016. dec. 14. 20:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Tudom offolok. Érdekes de én ma napközben nem láttam , hogy valahol is mínusz 5 fok lett volna Magyarországon. :)
2016. dec. 14. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#14 - Hát ha csak ebbe tudsz belekötni, akkor tessék:

[link]

Észak-kelet Magyarország, Miskolctól mintegy 30 km-re Salgótarján irányába 14:20 perckor, -5 fokot mértek.

2016. dec. 14. 21:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Én részben a kérdezővel is egyet értek, meg a többiekkel is. De amúgy gondoljatok bele, három órán át ilyen hidegben ti kint állnátok? 10 perc alatt lefagy az ember keze. Mindegy, ez egy jó kis tréning volt. Ilyenkor ajánlatos kesztyűt húzni. Legalább egy vékonyat.
2016. dec. 15. 01:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Sokan támadnak, de én egyetértek veled. Minket dupla tesin küldtek ki torbacuccban leveleket gereblyézni, mit ne mondjak, 10 perc alatt úgy lefagyott a lábam, hogy sírni tudtam volna...
2016. dec. 17. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!