Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az kérem valaki magyarázza meg, hogy lehet egy fullos lány egy göndörhajú vékony fiúval?
Őőőő mert gondolom bejött neki a göndör hajú vékony fiú? XD
+ Eléggé relatív, hogy ki mit tekint fullosnak. Simán lehet, hogy én ugyanazt a 2 embert nézve azt mondanám, hogy a csávó mégis mit eszik a csajon. [Csak egy kis kacsacsőrű emlős effektus, néhány centi glett és egy kis szőke festék és pakk kész is a "Ezt így mégis miért?". Vagy szoli + fekete látványosan nem éppen eredeti haj lehetőleg fcking rajzolt szempillákkal az is "csodálatos"... :D ]
Mondok durvábbat!
Mindig kócos vagyok és bringázás közben az erdőben (tehát fáradtan, izzadtan, koszosan) ismertem a meg a barátnőmet, aki Victoria Secret modell is lehetne, miközben diplomás
Bringásként még vékony is vagyok, de alacsonyabb is nála.
9-es: ezt a közhelyet ideje lenne elfelejteni! Rengeteg olyan ember van, akinek a külseje NEM FOG meg - csak annyi, hogy nem gusztustalan - és mégis vannak, akiket megfog az illető, föleg a belső tulajdonságai miatt!
Külsőnek elég annyi, hogy nem undorító, a közömbös már bőven elég egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!