Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az kérem valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az kérem valaki magyarázza meg, hogy lehet egy fullos lány egy göndörhajú vékony fiúval?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 14:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Lehet csak ő ment oda hozzá :d honnan tudjuk?
2021. aug. 26. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert szereti? Nem minden a külső.
2021. aug. 26. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Mi akadálya lenne? Ha nekik megfelel, akkor téged miért zavar? Meg sok ÉRTELMES ember nem a külsöt nézi, hanem az embert!
2021. aug. 26. 15:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Göndör hajú srác vagyok, mindössze 55 kilóval és átlagos arccal, de mégis volt pár elég szép barátnőm. Ha két normális ember egy húron pendül, akkor a külsőségek hiányosságai eltűnnek a látómezőből.:)
2021. aug. 26. 15:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a feltűnő? Ilyenként tetszett meg neki, ilyenként szereti.
2021. aug. 26. 15:21
 6/13 October15 ***** válasza:
100%

Őőőő mert gondolom bejött neki a göndör hajú vékony fiú? XD

+ Eléggé relatív, hogy ki mit tekint fullosnak. Simán lehet, hogy én ugyanazt a 2 embert nézve azt mondanám, hogy a csávó mégis mit eszik a csajon. [Csak egy kis kacsacsőrű emlős effektus, néhány centi glett és egy kis szőke festék és pakk kész is a "Ezt így mégis miért?". Vagy szoli + fekete látványosan nem éppen eredeti haj lehetőleg fcking rajzolt szempillákkal az is "csodálatos"... :D ]

2021. aug. 26. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Egy egyenes hajó dagi frusztrált kérdését olvashattuk?
2021. aug. 26. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondok durvábbat!

Mindig kócos vagyok és bringázás közben az erdőben (tehát fáradtan, izzadtan, koszosan) ismertem a meg a barátnőmet, aki Victoria Secret modell is lehetne, miközben diplomás

Bringásként még vékony is vagyok, de alacsonyabb is nála.

2021. aug. 26. 15:50
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Külső megfog, belső megtart. Ez mindig is így lesz, ha csak nem felszínes emberekről beszélünk. Az igaz szerelemben nem az számít, hogy hogy nézel ki, jó elismerem, lehet az embernek egy ideálja, de úgyis a belső lesz a mérvadó.
2021. aug. 26. 16:29
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

9-es: ezt a közhelyet ideje lenne elfelejteni! Rengeteg olyan ember van, akinek a külseje NEM FOG meg - csak annyi, hogy nem gusztustalan - és mégis vannak, akiket megfog az illető, föleg a belső tulajdonságai miatt!

Külsőnek elég annyi, hogy nem undorító, a közömbös már bőven elég egy kapcsolathoz.

2021. aug. 26. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!