Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akinek bejönnek az alacsony, vékony srácok?
Igen vannak, nekem nem lenne problemam ilyen sraccal
Bar en 155 cm es 45 kg vagyok
Nekem az alacsonnyal nem lenne bajom, de te tényleg nagyon vékony vagy. Ha ilyen alkat vagy, azzal nem tudsz mit csinálni, de tuti egészséges? Egy 4-5 kiló nem ártana
Őszintén szólva nem örülnék, ha a barátom kevesebb lenne kilóban, mint én, pedig én se vagyok nagy
19L 160 cm 52 kg
Ez egyaltalan nem nagyon vékony. Rengeteg tini srác, sportos alkattal, ilyen 170 cm 50 kg, 185 cm 65-70 kg, stb.
Mint ahogy egy vékony lány a te 160 cmdhez max 40 kg.
Op: valoszinu fogsz még nőni, de sportolni sosem árt elkezdeni hogy kicsit izmot szedj magadra es jobban nezz ki. De ne vidd tulzasba.
Nekem nem, de én 172 cm, 54 kg vagyok. De az alacsonyabb lányok közül biztos van, akit ez nem zavar:)
16L
Én hetedikes koromban egy olyan fiúba szerettem bele, aki kb. ekkora lehetett.
Én akkor 166 centi, és 45 kg voltam.
Azóta egymagasak vagyunk, de szerintem nem a magasság számít.
Egyrészt nem a külső a döntő, másrészt attól még külsőre is bejött nekem, szerintem jól nézett ki.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!