Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni? Mi a különbség a csók és a smárolás között? Ezek nem szinoníomák?
Figyelt kérdés
A nyelves csókolózást elméletileg értem, de mi az, hogy nyelv nélkül csókolózni? Az csak a sima szájra puszi? De akkor az miért tart olyan sokáig?2021. aug. 25. 20:51
1/3 anonim válasza:
Csókot adok a nagymamámnak is az arcára. A barátnőmmel csókolózok, a csajjal akit most szedtem fel smárolok.
Ugyanúgy, mint a "szeretkezni" és a "kefélni". Az előbbiben szerintem érzelmek is vannak, az utóbbiban csak fizikális vonzódás. Csók és smárolás esetében ugyanez.
2/3 A kérdező kommentje:
Oh oké köszi
És mi van az ajkas/nyelves dologgal?
2021. aug. 25. 21:53
3/3 anonim válasza:
Adhatsz csókot valakinek az arcára és a szájára is, nyelv nélkül (i.e.: puszi), és nyelvvel is. Úgy mondanám inkább hogy a csók az lehet a puszinak és a smárnak is a szinonímája. De ha azt mondod hogy csókolóztam valakivel, ott mindig nyelvet is el kell képzelni. Smárolásnál meg egyértlemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!