Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja egy csomó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja egy csomó csaj, hogy önmagában már az vonzó, hogy lányból vannak?

Figyelt kérdés
Sokadszor tapasztalom, hogy egy lány úgy akar ismerkedni (akár itt is), hogy az életkorán kívül semmit sem árul el magáról. Miért csinálják ezt? Szerintük a srácok csupán azért elkezdenek velük beszélgetni, mert ők lányból vannak?

2021. aug. 24. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem ilyen vagyok, pedig lányból vagyok.

18/L

2021. aug. 24. 09:04
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Azért gondolják úgy, mert az összes punci náluk van 🙂🙃
2021. aug. 24. 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Mert nem akarják, hogy egy idegen mindenfélét tudjon róluk.
2021. aug. 24. 09:51
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Mert a kinezet számít.. tokmindegy mit írok magamról,ha jó nő vagyok már csak a képeim miatt elkezdenek beszélgetni velem..felesleges írkálnom regényeket magamrol..
2021. aug. 24. 09:52
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Mert irreális megerősítéseket kapnak, amik negatív hatással vannak a személyiségükre. Eleve sok lányt úgy nevelnek, hogy ők hercegnők, akiknek minden jár és mindent el kell nézni.
2021. aug. 24. 10:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sosem gondoltam így. Sőt, remélem, hogy nem így van, mert aki ezen kívül semmit nem tud felmutatni, az szerintem minden, csak nem vonzó

Ehhez képest megdöbbentő, hogy pl. itt mennyi privit kapok egy-egy válaszom után, ha odaírom, hogy lány vagyok.

2021. aug. 24. 10:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokaknak tényleg elég ennyi.
2021. aug. 24. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:
16%

Mert a lányoknak alapból van néhány olyan tulajdonságuk, ami vonzza a férfiakat.

Hogy mást ne mondjak: külön feromont termelnek erre.

Ami vicc: egy másikat meg a havi vérzés szinkronizálására. Most képzeld el, ha ez mindkettő tudatos döntés lenne:

1: Termelek már egy kis feromont, hogy a Józsi meg merjen szólítani!

Vagy:

2: Termelek már egy kis feromont, hogy a Maca is akkor vérezzen, amikor én.

Víziószerű lenne.

Pedig a valóságban tényleg ez megy, csak nem tudatos.

2021. aug. 24. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
Majd elmondja beszélgetés közben....
2021. aug. 24. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Azért, mert ez így van. Bármit IS megtehetnek. A fiúcskák meg tűrik, hátha jut nekik valami...
2021. aug. 24. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!