Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne a gólyatábor miatt?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel alakulóban vagyok. Most ment gólyatáborba, ha jól tudom ma van az utolsó nap, négy napja tart (ELTE).
Nem igen ír vissza a csaj, már vagy 2 napja elérhető sem volt nagyon. Feltételezem a telefonozás az utolsó prioritás ott.
Amit észrevettem, hogy nem én futok utána, hanem kölcsönös a szimpátia.
Szerintetek aggódjak, hogy kavart/szexel-e ott valakivel? Vagy ez inkább csak ilyen mendemonda/legenda, hogy a gólyatáborok csak szexből állnak..
Aggaszt, hogy nem ír vissza, dehát túlélem. Pont most akartam gólyatábor után ismét randira hívni (egy buliban ismertem meg, ott kavartunk először).
Szerintetek?
Én nem megyek gólyatáborba, mert küldöldre megyek egyetemre, ott meg nem lesz GT.
Mindketten 19 évesek vagyunk
2021. aug. 22. 14:27
11/15 anonim válasza:
#10 Hívd el egy randira. Valószínüleg menni fog, ha nincs senkije.:)
12/15 anonim válasza:
Hát az volt a legjobb hete, mikor távol volt tőled, ez elég sokat elmond...
13/15 A kérdező kommentje:
12.. ugy ertette, hogy jok voltak a programok meg ilyenek…
2021. aug. 23. 14:46
14/15 A kérdező kommentje:
#10 igent mondott, es mar mondta is hogy alig varta, hogy megkerdezzem.. teljesen felre ertettem, es tul sok mindent gondoltam bele.. fhu de megkonnyebgultem
2021. aug. 23. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!