Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aggódnom kéne a gólyatábor miatt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kéne a gólyatábor miatt?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel alakulóban vagyok. Most ment gólyatáborba, ha jól tudom ma van az utolsó nap, négy napja tart (ELTE).

Nem igen ír vissza a csaj, már vagy 2 napja elérhető sem volt nagyon. Feltételezem a telefonozás az utolsó prioritás ott.

Amit észrevettem, hogy nem én futok utána, hanem kölcsönös a szimpátia.

Szerintetek aggódjak, hogy kavart/szexel-e ott valakivel? Vagy ez inkább csak ilyen mendemonda/legenda, hogy a gólyatáborok csak szexből állnak..

Aggaszt, hogy nem ír vissza, dehát túlélem. Pont most akartam gólyatábor után ismét randira hívni (egy buliban ismertem meg, ott kavartunk először).

Szerintetek?

Én nem megyek gólyatáborba, mert küldöldre megyek egyetemre, ott meg nem lesz GT.

Mindketten 19 évesek vagyunk

2021. aug. 22. 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazából... Most fordítsd le... Akkor ő is gondolja azt, hogy te külföldön szexelni fogsz? -.-

Bízz egy kicsit benne, ha meg csak kajakra ismerkedtek, akkor meg igazából nem annyira gáz

2021. aug. 22. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok együtt, tehát azt csinál, amit csak szeretne. Viszont ha tényleg kölcsönös a szimpátia, akkor kétlem, hogy lefeküdne bárkivel is. Ha ma van az utolsó nap és keddig sem ír, akkor érdemes megkérdezned, hogy mi a helyzet vele.:)
2021. aug. 22. 14:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Hmm ez igaz. Nem, igazaból az én hülyeségem, mert magamról tudom, hogy hűséges vagyok, csak ő róla nem😂 ha egy buliban ismerkedtünk meg, akkor mekkora az esélye, hogy mással is fog kavarni egy buliban. Én tartom magam🤷‍♂️
2021. aug. 22. 14:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, úgy értem, hogy nem írt, hogy amikor utoljára írtam neki, az annyi volt, hogy “ha jól emlékszem most lesz a gólyatáborod”.. erre azért csak válaszolhatott volna már tegnap előtt reggel óta..
2021. aug. 22. 14:41
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk a GT-ben nem lehetett telefonozni. (BME)

Lehet náluk is ez a stálysz.

A szex meg...

Hidd el, nem igazán jellemző.

Nagyon figyelnek erre a seniorok, főleg a ez eltés megerőszakolós esetek óta.

Egyáltalán ne aggódj.

2021. aug. 22. 14:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi ma 14:47😊 amugy nem vagyok egyaltalan feltekeny tipus, csak furcsa volt azert…akkor kicsit megnyugodtam
2021. aug. 22. 15:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a dolog, ha holnap vége a gólyatábornak és nem ír, akkor kedden vagy szerdán írj neki, ha arra sem reagál akkor ez ennyi, lépj tovább. Ha ír akkor meg tudni fogod mi a helyzet. A gólyatáboros dolog az csak ilyen "legenda", nem abból áll, hogy reggeltől estig mint a nyulak... Persze megeshet, hogy valakik összemelegednek de nem jellemző. Az szerintem nem meglepő hogy nem lóg a telefonon, nem azért ment oda.
2021. aug. 22. 15:41
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Hát lehet, hogy elkezdte már a leválást, mert amúgy is mész külföldre, és már megtalálta az utódodat a táborban. Sajnálom, de erre készülj fel.
2021. aug. 22. 17:34
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Bármi megtörténhetett ez alatt az idő alatt. Ö ugyanezt gondolhatja rólad, holott Te magad tudod, hogy hű maradtál, de ő kételkedhet. A külföldi tanulmány nem biztos, hogy bármelyikőtöknél jót tesz a kapcsolattartásban, mert azért a szerelmeseknek úgy jó, ha gyakrabban találkoznak, de emiatt en add fel az elhatározásod, hogy kimenj. Fő a jövőd, leány pedig akadhat másik, de akár ki is tarthattok egymás mellett. Akkor bajotok sem lesz egymással ilyen téren az életben.

Ffi.

2021. aug. 23. 11:01
 10/15 A kérdező kommentje:
Na visszairt, es annyit mondott, hogy nagyon nagyon jo volt, es hogy elete legjobb egy hete… na ebbol nem tudok mit leszurni
2021. aug. 23. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!