Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne a gólyatábor miatt?
Van egy lány, akivel alakulóban vagyok. Most ment gólyatáborba, ha jól tudom ma van az utolsó nap, négy napja tart (ELTE).
Nem igen ír vissza a csaj, már vagy 2 napja elérhető sem volt nagyon. Feltételezem a telefonozás az utolsó prioritás ott.
Amit észrevettem, hogy nem én futok utána, hanem kölcsönös a szimpátia.
Szerintetek aggódjak, hogy kavart/szexel-e ott valakivel? Vagy ez inkább csak ilyen mendemonda/legenda, hogy a gólyatáborok csak szexből állnak..
Aggaszt, hogy nem ír vissza, dehát túlélem. Pont most akartam gólyatábor után ismét randira hívni (egy buliban ismertem meg, ott kavartunk először).
Szerintetek?
Én nem megyek gólyatáborba, mert küldöldre megyek egyetemre, ott meg nem lesz GT.
Mindketten 19 évesek vagyunk
Igazából... Most fordítsd le... Akkor ő is gondolja azt, hogy te külföldön szexelni fogsz? -.-
Bízz egy kicsit benne, ha meg csak kajakra ismerkedtek, akkor meg igazából nem annyira gáz
Nálunk a GT-ben nem lehetett telefonozni. (BME)
Lehet náluk is ez a stálysz.
A szex meg...
Hidd el, nem igazán jellemző.
Nagyon figyelnek erre a seniorok, főleg a ez eltés megerőszakolós esetek óta.
Egyáltalán ne aggódj.
Bármi megtörténhetett ez alatt az idő alatt. Ö ugyanezt gondolhatja rólad, holott Te magad tudod, hogy hű maradtál, de ő kételkedhet. A külföldi tanulmány nem biztos, hogy bármelyikőtöknél jót tesz a kapcsolattartásban, mert azért a szerelmeseknek úgy jó, ha gyakrabban találkoznak, de emiatt en add fel az elhatározásod, hogy kimenj. Fő a jövőd, leány pedig akadhat másik, de akár ki is tarthattok egymás mellett. Akkor bajotok sem lesz egymással ilyen téren az életben.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!