Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem a srác, ha van barátnője? (Nem szándékozom senkitől se elvenni senkit nyugi :D)
talán unatkozott, és nem volt más amivel szórakoztassa magát?
az ilyen embereket én sem értem, akik kapcsolatban vannak, és mégis nyomulnak másra... szerintem csak hiányzott a csaja, s kellett neki valaki más, aki leköti.
Ha gólyatáborban történt az eset, gondolom tizenévesek lehettek. Ebben a korban tombolnak a hormonok, sok a szerelemnek vélt fellángolás a másik nem iránt. Semmit sem jelent, hogy van "barátnője". Lehet őt is úgy szedte fel, ahogy nálad próbálkozik. Fellángolt, majd megismert valaki mást aki iránt megint fellángolt, otthagyja érte az előzőt, aztán azt is megunja, otthagyja, jön a következő, stb. Ebben a korban ritkák a hosszútávú kapcsolatok, pont emiatt. Ha tetszik, ne törődj vele hogy van barátnője, hisz ha nem miattad akkor majd más miatt hagyja ott, ilyenkor ez a normális. Fiatal vagy, éld ki magad. A fiú is ezt teszi.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!