Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szórakozóhelyen odamegyek egy fiúhoz, mit gondol szerintetek?
Figyelt kérdés
Eléggé bejön nekem. Azért nem merek odamenni mert félek hogy ilyen mindenkivel kavaró, minden fiút leszólító, r/b@nckodó lánynak gondol majd, mert a lányok ritkán mennek oda a fiúkhoz ,de én már nagyon szeretnék vele beszélni :/. És ha oda is megyek mit mondjak, hogy ne tűnjek nyomulósnak, stb? Meg azt az érzetet sem akarom kelteni hogy én a tiéd vagyok. Szerintetek mit mondjak? Vagy egyáltalán mondjak valamit? Vagy próbáljam leszólíttatni magam valahogy vele? A fiú 18 én 172021. aug. 20. 08:27
1/5 anonim válasza:
Első körben csak hívd el táncolni, aztán majd alakul.
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan menj oda hozzá. Rengeteg fiú álmodozik arról, hogy majd a lány szólítja meg, úgyhogy nem hinném, hogy veszíthetsz bármit is. Meg a másik, hogy nem kell r/b@nckodónak lenned. Senki sem fog annak nézni, ha egyszerűen elkezdessz beszélgetni egy sráccal, és mindezt úgy éred el, hogy nem a testedet használod csábító eszközként.:)
3/5 anonim válasza:
Ha jó csaj vagy, vagy legalább átlagos, hidd el nem fogja zavarni.
4/5 anonim válasza:
Ha sokat látott már, de nem közelített, viszont más lányokkal vígan szórakozik, akkor nem vagy neki érdekes, kár odamenni hozzá.
5/5 anonim válasza:
Azt, hogy bejössz neki. Nem kell ezt túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!