Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten vannak olyan szórakozóhelyek ahova 16 éves kortól be lehet menni?
Sokat kerestem a netem de mindnél azt írták hogy csak 18 éves kortól engednek be.
Azt megértem hogy alkoholt nem szolgálnak ki, de bemenni miért nem lehet 18 alatt? Csak táncolni szeretnék:(
Hogyha tudtok ilyen helyekről, akkor légyszíves konkrétan írjátok le a hely nevét, ne csak azt hogy a 4-6os vonalán vannak ilyenek. Köszönöm:)
És hova lehet menni 22 óra után?
(amúgy ez egy kocsma és a képek alapján úgy láttam hogy nem nagyon van hely táncolni) de azért köszönöm:)
Első vagyok, eszembe jutott még: Fogasház,Instant- ez egy nagy hely, ha jól emlékszem több parkett is van több féle zenével. Arra nem emlékszem, hogy 22 után kiküldenek-e , de tőlem sosem kértek személyit.
Amiket az első válaszban írtam ott is vannak diszkós részek a pincében.
Ezen kívül ami a Lánchíd lábánál van a Rakpart meg a Ponton?. A Rakparton tuti van Dj, a másikat nem tudom, de innen fix, hogy nem küld el senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!