Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyek azok a jelek,amikor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a jelek,amikor egy fiú meg akar feltékenyíteni egy lányt ?

Figyelt kérdés
És milyen amikor eltaszítás szempontjából mond/csinál valamit?

2021. aug. 19. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanaz mint amikor a csajok csinálják. Direkt nem ad figyelmet, ignorál, más lánnyal köti le magát, azt sejteti hogy más lányokkal van, jól érzi magát nélküled, stb..
2021. aug. 19. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

"jól érzi magát nélküled"

Ezt pontosítva, mert alapból persze ezzel nem lenne gond: nagyon erőlteti kifelé hogy milyen jó neki nélküled, mintha te nem is léteznél.

2021. aug. 19. 09:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Általában féltékennyé akkor akar tenni, ha lány barátokról mesél, vagy csajos történetekkel áraszt el, de ettől függetlenül folyton veled beszélget. Ha el akar taszítani, akkor egy konkrét lányról mesél, megemlítve, hogy milyen jól alakul vele minden, illetve kevésbé keres.
2021. aug. 19. 09:43
 4/11 anonim ***** válasza:
21%

Az akkori párom, direkt előttem mással csókolozott és volt olyan is, hogy fogdosta a mellét az utcán.

Meg azt feltételezem, hogy kibeszélt Engem. Mert az egyik fiú, azt kérdezte, hogy a telefonnak van melle és azt is mondta, hogy k*rva vagyok. Pedig nem vagyok az!

Nem is kért bocsánatot sose!

2021. aug. 19. 11:16
 5/11 A kérdező kommentje:
csak nekem nehéz megkülönböztetni, hogy mikor akar féltékenyíteni vagy ignorálni?
2021. aug. 19. 14:27
 6/11 A kérdező kommentje:
😅😅
2021. aug. 19. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem csak te vagy így kérdező, számomra is nehéz tud lenni egyes szituációkban megkülömböztetni a kettőt
2021. aug. 19. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Nem ir vissza sokaig, esetleg nem ir vissza, de test ki insta/snapchat storyt, lányokkal tesz ki képet (ezt én is csináltam már, volt rgy lány, aki tetszett, de ignorált így kitettem egy képet insta storyba egy lánnyal, amikor igy oldalról átölelem, mintha a barátnőm lenne.nen volt szep dolog), esetleg találkozik massal, csak veled nem… elemgy bulizni, de nelkuled.

Roviden, probal felreertheto helyzeteket teremtetni, illetve felkelteni a figyelmedet

2021. aug. 19. 18:14
 9/11 A kérdező kommentje:
7-es köszi, megnyugtattál ❤️
2021. aug. 19. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
30%

Nincs olyan szó, hogy "megféltékenyíteni". Olyan kifejezés van, hogy "féltékennyé (akar) tenni". Elsőre is szembántó volt, de így kiemelten még jobb!

(Ráadásul az összes releváns választ megkaptad fentebb, a kedély borzoláson kívül semmi értelme kiemelni már.)

2021. aug. 23. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!