Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok lányok?
Figyelt kérdés
-A bőrdzsekis laza csávót aki tipikus nagydumás, sokszor közönséges, cigizik, iszik, minden csajnál próbál bevágódni vagy
-a nem túl divatos, néha szégyenlős, de mindig illedelmes (nem csak a lányokkal), józan életű fiút, aki komoly kapcsolatot keres, és egy valakivel tervez hosszútávon?
2021. aug. 16. 14:21
11/16 anonim válasza:
Ha te a második vagy ne akarj azért változtatni magadon, mert szerinted a többségnek ez jön be. Mindig magadat add! Nehéz úgy komoly párkapcsolatba lenni, ha az ember megjátsza magát.
12/16 anonim válasza:
Nem attól függ. Hát hiába tervez rövid távra ha az első se jön be neki. Ne legyetek már ilyen rövidlátásúak.
13/16 anonim válasza:
Második. Az elsőben semmi vonzó nincs. Útálom a cigit, szerintem undorító, és az sem előny ha valaki alpári, meg rámászik minden lányra. Egy ilyen fiú csak fájdalmat tud okozni.
14/16 anonim válasza:
Hát behazudhatnám, hogy a másodikat, mert tudom, hogy az lenne a helyes. De magamat ismerve biztos, hogy az elsőbe szeretnék bele. A második nekem nem jön be. És az elsőt is akarom. Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen fiúnak én tetszek. Úgy gondolom, hogy egy menő srácnak én nem jönnék be.(mondjuk az unokatesóm mindig azt mondja, hogy ez nem menő)
15/16 anonim válasza:
A tini lányok az olyanokat szeretik mint az első.
Hiába szavazott rengeteg magára ismerő fiú a kettesre.
16/16 anonim válasza:
#15 Ez egy hibás megállapítás. Lányként én vagyok rá az egyik példa, továbbá egyik lány ismerősömnek sem jön be ez, egy ilyen stílusú barátjuk sem volt, ahogy nekem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!