Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok lányok?

Figyelt kérdés

-A bőrdzsekis laza csávót aki tipikus nagydumás, sokszor közönséges, cigizik, iszik, minden csajnál próbál bevágódni vagy

-a nem túl divatos, néha szégyenlős, de mindig illedelmes (nem csak a lányokkal), józan életű fiút, aki komoly kapcsolatot keres, és egy valakivel tervez hosszútávon?

2021. aug. 16. 14:21
A kérdező szavazást indított:
Elsőt
Másodikat
65 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Másodikat választanám! Mert ilyen társat keresek Én is, aki komoly kapcsolatot szeretne, hosszú távra.
2021. aug. 16. 14:32
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Amelyik "megfog". Ahol nincs bizsergés az halott kapcsolat, akkor is, ha hosszútávra tervez.

Szóval itt nincs jó válasz.

2021. aug. 16. 14:57
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Azt, akinek a személyiségjegyei nem egy rajzfilmfiguráéra hasonlítanak. A valóságban senki sem ilyen sematikus-sablonos, vannak átmenetek.
2021. aug. 16. 15:03
 4/16 anonim ***** válasza:
35%
Úgy is mind az elsőt választja 🤭
2021. aug. 16. 15:23
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
Őszintén a 2 közül én az elsőt, mert én sem akarok még megállappodni, és lányként én is kicsit balhés vagyok, szeretek benne lenni minden hülyeségben,az ivásban is a cigi pedig soha nem zavart a baráti köreimben rajtam kívül mindenki cigizik. Egy illedelmes jó srácot én "túl jónak" éreznék magamhoz:D és nekem kell hogy a másik úgymond irányítson engem
2021. aug. 16. 15:25
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Mi ez a kérdés? A valóságnak ehhez semmi köze. Egyik se kéne.
2021. aug. 16. 15:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első személyiség talán elsőre szimpinek tűnik egy tini, éppen lázadó korban lévő lánynak, de általában az ilyen személyek okozzák a legnagyobb csalódásokat. Rövid távú kapcsolatra szokták őket választani.

A második személyiség tökéletes egy hosszabb távú kapcsolatra, hiszen megbízhatóbb, normális. Aki egy társat szeretne, annak jó a második opció.

Egyébként sok válaszolónak igaza van, senki sem ennyire fekete-fehér.

2021. aug. 16. 17:30
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

Ez itt a valosag nem a filmekben elunk. Sok mindent elarul a kulso de sokkal fontosabb annal a belso. Az elso valoszinuleg csak megdugni akarna mint ahogy a filmekben is szokott lenne majd jon egy lany aki majd megjavitja. Ilyen a valosagban nincs vagy nagyon nagyon ritka. Mindeki elhiszi magarol hogy na majd o megszeliditi a sracot aztan nagy pofara eses a vege.

A masikrol pedig: Nekem nem jonnek be az uncsi fiuk vagy tul komolyak. Egy ferfiben legyen tartas ne szegyenloskodjon. Nyilvan valakinek ez lehet bejon de elvetve. Attol fuggetlenul lehet valaki illedelmes.

Nekem a ketto vegyitese/atmenete jon be.

2021. aug. 16. 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:
68%

Szegény lányt, aki az elsőre voksolt, hogy lepontozták, pedig én is azt akartam mondani. :(

Nincs szükségem hosszú távű kapcsolatra, így nem is jönnek össze egy szégyenlős fiúval, mert aztán sose rázom le magamról, meg összetöröm a kicsi lelkét max.

Az első meg tipikusan az, amelyik jön-megy :D

2021. aug. 16. 18:23
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
Ahogyan a legtöbben írják, attól függ hogy hosszú vagy rövid távra tervezel. Viszont az elsővel is lehet hosszú távú kapcsolatod, ha úgy hozza a sors, mert az emberek változnak. De ne azért gyere össze valakivel, hogy megváltoztasd, mert az nem fog működni.
2021. aug. 16. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!