Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok lányok?
-A bőrdzsekis laza csávót aki tipikus nagydumás, sokszor közönséges, cigizik, iszik, minden csajnál próbál bevágódni vagy
-a nem túl divatos, néha szégyenlős, de mindig illedelmes (nem csak a lányokkal), józan életű fiút, aki komoly kapcsolatot keres, és egy valakivel tervez hosszútávon?
Amelyik "megfog". Ahol nincs bizsergés az halott kapcsolat, akkor is, ha hosszútávra tervez.
Szóval itt nincs jó válasz.
Az első személyiség talán elsőre szimpinek tűnik egy tini, éppen lázadó korban lévő lánynak, de általában az ilyen személyek okozzák a legnagyobb csalódásokat. Rövid távú kapcsolatra szokták őket választani.
A második személyiség tökéletes egy hosszabb távú kapcsolatra, hiszen megbízhatóbb, normális. Aki egy társat szeretne, annak jó a második opció.
Egyébként sok válaszolónak igaza van, senki sem ennyire fekete-fehér.
Ez itt a valosag nem a filmekben elunk. Sok mindent elarul a kulso de sokkal fontosabb annal a belso. Az elso valoszinuleg csak megdugni akarna mint ahogy a filmekben is szokott lenne majd jon egy lany aki majd megjavitja. Ilyen a valosagban nincs vagy nagyon nagyon ritka. Mindeki elhiszi magarol hogy na majd o megszeliditi a sracot aztan nagy pofara eses a vege.
A masikrol pedig: Nekem nem jonnek be az uncsi fiuk vagy tul komolyak. Egy ferfiben legyen tartas ne szegyenloskodjon. Nyilvan valakinek ez lehet bejon de elvetve. Attol fuggetlenul lehet valaki illedelmes.
Nekem a ketto vegyitese/atmenete jon be.
Szegény lányt, aki az elsőre voksolt, hogy lepontozták, pedig én is azt akartam mondani. :(
Nincs szükségem hosszú távű kapcsolatra, így nem is jönnek össze egy szégyenlős fiúval, mert aztán sose rázom le magamról, meg összetöröm a kicsi lelkét max.
Az első meg tipikusan az, amelyik jön-megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!