Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini lányokat kérdezek, ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányokat kérdezek, ti mindent megbeszéltek a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.
2021. aug. 14. 20:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés nem hozzám szól, de azért elmesélek valamit.

Ismeretségi kör ezen belül volt egy olyan kb. 5-6 tagú lány brancs.

Én közülük 3-mal tartottam a kapcsolatot, volt hogy egyenként beszélgettem velük, és olyan dolgokat árultak el egymásról, amikor négyszemközt beszéltünk, hogy csak néztem. Aztán ugye beszélgetés folyamán én is mondtam magamról ezt azt, de semmi komolyat, azért annyi eszem volt, hogy ne nekik teregessem ki minden magánügyemet. Később összefutottam velük, úgy hogy az egész társaság ott volt, kicsit dumálgattunk, felhoztam az egyik engem akkor foglalkoztató témát, és mindenki képben volt velem, sőt közben is kérdezgettek, néhol közbevágtak olyasmivel, amiről csak az egyikőjükkel beszéltem stb. :DDD

Szóval annyit mondok, hogy ha egy lány ismer, akkor vedd úgy, hogy a barátnői is.

A kérdésre válaszolva pedig valószínű , hogy "mindent" nem, de egy olyan 95%-ot megkockáztatnék :D

2021. aug. 15. 12:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már 22 vagyok, de a legjobb barátnőmmel mindent IS megbeszélünk már tinikorunk óta, konkrétan SEMMI tabu nincs. :D Úgyhogy jól mondták előttem, ha valaki tud rólad valamit, azt a legjobb barátnője is tudja.
2021. aug. 16. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!