Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg igaz, hogy ti megbeszélitek a pasikat a barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 20:14
2/23 anonim válasza:
igaz, a legjobb barátnővel főleg.
3/23 A kérdező kommentje:
A kérdés az lenne, hogy mennyire részletesen??
2016. ápr. 25. 20:17
4/23 anonim válasza:
Utána meg sír a sok pitcsa bogy a barátnőjével dug majd:D
6/23 anonim válasza:
persze hogy kibeszélik :D Imádtam hallgatni őket mikor haverom nője meg az én nőm összeült pletykálni :D Azóta megtudtam olyan dolgokat haveromról amikre voltaképp sosem lettem volna kiváncsi :D :D
7/23 anonim válasza:
Igen, sűrűn, de nem minden egyes részletet.
8/23 anonim válasza:
Na,nem mintha a pasik egymàsközt nem nőkről meg szexről beszèlgetnènek. Max a szempontok ès a stìlus különbözik. :)
9/23 A kérdező kommentje:
Szerintem a lányok sokkal részletesebben tárgyalják ki....
2016. ápr. 25. 21:08
10/23 anonim válasza:
Igen, bár sokszor inkább egymás szexuális élete a téma amiből ugye nehéz kihagyni a pasit így nem direkt keverik bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!