Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srác szerintetek vissza ír?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srác szerintetek vissza ír?

Figyelt kérdés

Mához egy hete írtam rá.

Miellőtt ráírtam volna, mintha őt láttam volna az utcán. Szerintem várta a villamost, nem szólíthatam meg, mert kocsival utaztam. Az kocsihoz pillanattot, egy másodpercre aztán vissza kapta a fejét automatikusan. Akkor ingben volt Ő.

Válaszokat nagyon megköszöném, jó nagy segítség lenne!!

2021. aug. 13. 09:19
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Olyan ismerőseim vannak messengeren, hogy nem látom az elérhető állapotát (a zöld pontot). Mégis tudunk így üzeneteket váltani!
2021. aug. 14. 21:05
 22/35 A kérdező kommentje:

A srácnál se látom vagy láttam!

Nem tudom, hogy mivan a sráccal! 😔

2021. aug. 14. 21:23
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Túl kell rajta tenned magad, az van sajnos. Már anno írtam választ, ami alapján is ez volt valószínű, de szerintem ez biztos. De nem vagy egyedül, most pont ugyanezen megyek végig, de elengedtem, nem zavar, csak csalódott vagyok
2021. aug. 14. 21:30
 24/35 anonim ***** válasza:
91%

Messengeren(meg sok más appon is) be lehet állítani hogy ne látszódjon az elérhetősegi állapotod(persze akkor te sem látod másokét)

Bocsi,de nem hinném hogy hetekig nem néz rá a telefonjára:/

2021. aug. 14. 22:15
 25/35 A kérdező kommentje:
Több mint egy hete történt tegnaphoz, hogy ráírtam és tegnap is.
2021. aug. 14. 22:19
 26/35 anonim ***** válasza:
88%
Igen ezért mondom hogy valószínűleg csak nem akar válaszolni... Persze én innen nem tudhatom biztosan,de valószínűleg egyszerűen nem érdekled. Van ilyen,el kell fogadni:(
2021. aug. 14. 22:25
 27/35 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként megnézte egyáltalán amit írtál?
2021. aug. 14. 22:25
 28/35 A kérdező kommentje:
Amit elöszőr írtam, azt nem tudom, mert kitöröltem. Amit tegnap írtam, azt még nem nézte.
2021. aug. 14. 22:28
 29/35 anonim ***** válasza:
81%

Ha kitörlöd akkor is meg tudja nézni(mármint azt hogy kitörölted) és elvileg akkor is látod hogy látta az üzenetet(vagyis a helyét).

Mondjuk ha kitörlöd akkor nem igazán értem milyen választ vársz tőle...

2021. aug. 14. 22:31
 30/35 A kérdező kommentje:

Úgy töröltem ki, hogy csak az üzenetet a csetben.

A tegnapit nem törlöm ki...

2021. aug. 14. 22:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!