Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srác szerintetek vissza ír?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srác szerintetek vissza ír?

Figyelt kérdés

Mához egy hete írtam rá.

Miellőtt ráírtam volna, mintha őt láttam volna az utcán. Szerintem várta a villamost, nem szólíthatam meg, mert kocsival utaztam. Az kocsihoz pillanattot, egy másodpercre aztán vissza kapta a fejét automatikusan. Akkor ingben volt Ő.

Válaszokat nagyon megköszöném, jó nagy segítség lenne!!

2021. aug. 13. 09:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
76%

Azért egy fiú postaládája másképp néz ki, mint egy lányé. Nem olyan gyakran írnak rájuk, mint a lányokra. Ha érdekelnéd akkor válaszolt volna.

Szerintem ezt engedd el, nem lesz belőle semmi.

De ettől függetlenül ha úgy érzed akkor írj neki megint. Akkor legalább a lelked is megnyugszik és nem jön elő az, hogy "mi lett volna ha..." Max nem válaszol, ennyi, semmi rossz nem fog történni. Egyszer élsz, mindent ki kell próbálni.

2021. aug. 13. 11:11
 12/35 A kérdező kommentje:

11-es nagyon köszönöm a tanácsot!

Megint ráírtam, remélem, hogy vissza ír majd Nekem! Nagyon reménykedek benne! Van az a mondás, hogy a remény hal meg utoljára. Szóval még van remény, remélem!

2021. aug. 13. 12:20
 13/35 anonim ***** válasza:
91%

Még bármi lehet, de én annyira nem reménykednék.

(Amúgy "visszaír", nem pedig "vissza ír")

2021. aug. 13. 12:24
 14/35 anonim ***** válasza:
72%
Ahogy mondták, nem fog írni. De ha meg nem ír, akkor még gyáva is, szóval megérdemli, hogy ne veled legyen együtt, te vesztettél ezzel kevesebbet. Még ha nem is jön be egy lány, én ezt elmondom neki szóban vagy írásban, mert úgy korrekt
2021. aug. 13. 13:06
 15/35 A kérdező kommentje:

14-es Ha nem ír ezzel ő miért nem veszít?

Magyarázd el légyszíves@

2021. aug. 13. 15:14
 16/35 anonim ***** válasza:
62%
Én azt írtam, hogy te vesztel kevesebbet. Ami azt jelenti, hogy ő veszít többet azzal, ha vissza sem ír
2021. aug. 13. 15:19
 17/35 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hálás vagyok!
2021. aug. 13. 15:22
 18/35 anonim válasza:
100%

Nem hinném, hogy visszaír, ha érdekelnéd, írt volna. Tényleg engedd el, ennyit sajnos nem ér. Ha nem ír vissza, akkor nem is akar téged, és szerintem te sem akarsz olyat, aki nem akar téged.

Légy erős, próbálkozz másnál, akinek kellesz is! Tuti lesz! :)

2021. aug. 14. 11:39
 19/35 A kérdező kommentje:
Jól mondtátok, egy nap eltelt és nem írt vissza! Az is lehet, hogy dolga van (pl: nyaral, szórakozik, dolgozik vagy technológia mentesség), ezért nem nézte meg a messengert vagy nem él a fiókja a messengeren.
2021. aug. 14. 20:46
 20/35 anonim ***** válasza:
63%
Látod az elérhető állapotát? Ha nem, akkor lehet, hogy letiltott.
2021. aug. 14. 20:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!