Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányokat nagyon lenézik a fiúk?
Nem vagyok túlságosan jó matekból, sőt, egyszerűen nem fogom fel még az egyszerűbb képleteket sem. Ha kérdez valamit a tanár, állandóan rosszat mondok, ha kihív a táblához általában más csinálja meg helyettem, és visszaküld a helyemre. Egyszóval kis butuska vagyok matekból. A többi tantárgyal nincsen problémám, de egyikből sem vagyok 4-es. Sokszor van az hogy csapatmunkába kell lenni, és egyik fiú se akar engem(12 fiú van, 5 lány). De szünetbe mindegyikkel nagyon jól kijövők, de egyik sem igazán kezdeményez. Inkább csak ilyen baráti viszonyom van mindegyikkel. A többi lánnyal sem flörtölnek, vagy ilyesmi, de úgy vettem észre kicsit nyitotabbak velük szemben. Velem meg szimplán ilyen haveri a viszonyuk. Lehet az az oka amiért hülye vagyok matekból? Vagy lehet valami nem tetszik a külsőmbe? Már annyi mindenen gondolkoztam. Van szemem, látom hogy csinos vagyok, de lehet figyelmen kivül hagyok valamit ami esetleg taszító. Kedves vagyok, mindenkivel nyitott, akinek tudok segítek és mindenkit meghallgatok.
Már járok matek tanárhoz, de nehezebb dolgok még mindig nem mennek. Vagy ha igen, aznap tudom másnapra elfelejtem.
Az, hogy nem vagy jó matekból az égvilágon semmit sem befolyásol. Amennyi kiderül a szövegből, amit leírtál, a személyiségeddel sem lehetnek túl nagy problémák.
Szerintem ne idegeskedj emiatt, osztálytársaknál nem szokás amúgy sem kezdeményezni. Valamikor biztos fog jönni egy fiú akinek megtetszel, csak kitartás :)
Figyelj, ha jól nézel ki, a legtöbb srácot az sem érdekli, ha 5x buktál matekból. Jó lehet az ilyen Stephen Hawking típusú srácoknál nem imponál a kettes átlag, de gondolom nem is náluk akarnál bevágódni.
Amúgy nekem se megy a matek, fejben nem is tudok számolni, de én elég rafinált vagyok, így mindig ötösök lettek a dolgozatok. :)
Mi a kedvenc tantárgyad?
Miből hányas vagy?
Nem tudom hány éves vagy, de a kérdésed alapján nagyon fiatal lehetsz. Hidd el egy fiút sem érdekel, hogy melyik tantárgyból hányas vagy, nem ez számít (amúgy sem jelent semmit, az csak egy hülye osztályzat, ne, az határozza meg milyen az adott személy). Ami meghatározó az a személyiséged és nyilván a külsőd (az már változó kinél mennyire).
Írtad, hogy irodalmat és a történelmet szereted, szerintem a hasonló érdeklődésű, humán beállítottságú srácokkal érdemes beszélgetned :)
Egyébként meg nem lehet mindenki mindenből kitűnő, hidd el, aki esetleg el is éri, legbelül nem boldog.
#7, de engem érdekel azért milyen jegyei vannak.
De ezt olyan értelemben, hogy a kérdező kérdésére nem nézek le senkit, aki rossz matekból. Azt sem aki nem teljesít jól az iskolában. Mindenki jó valamiben, én is csomó mindenben béna vagyok. De párkapcsolati értelemben nálam szóba sem jöhetne. Kitűnő tanuló voltam, de nem a sok tanulás miatt, inkább a műveltségem miatt. Most is egyetemen vagyok, és nekem elvárás, hogy egy lány elmenjen egyetemre, ha tervezek vele bármennyit is. Ezt is inkább azért, mert nekem kell, hogy a lány is sok mindenről tudjon, legyen miről beszélni vele és kevés olyan dolog legyen, amihez semennyire nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!