Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tehetösebb lányok tényleg lenézik a "szegényebb" srácokat, lányokat? Ezt a kérdést a fiuktol is kérdezem. És ha igen akkor nem is barátkoztok akik annyira nem tehetösek mint ti?
Mi pár évig egy lánnyal teljesen lenéztük egymást, mert mind a ketten tehetősök voltunk. Bármikor, mikor szembe mentünk a folyosón, megvetően néztünk egymásra. Ez nem azért volt, mert versengtünk, hogy ki a gazdagabb, nem azért, mert a többieket akartuk csicskaként, de mindig ott volt a másik. Hanem amiatt, mert ő azt hitte rólam hogy gazdag páwa vagyok én meg azt róla, hogy gazdag ri&i.
xdddd
Egyébként egyikünk sem nézett le senkit. Én három hónapig egy úgymond szegényebb lánnyal jártam. Ő meg egy átlag körüli fiúval jár per pillanat.
Ez nem vagyon függő, hanem emberfüggő. Nem lehet erre ilyen álalánosítást tenni
Nem lehet, hogy amiatt látod máshogyan, mert valaki tetszik, aki tehetősebb nálad. Esetleg lenéz, mert szerelmet vallottál neki? Vagy valami más okból...
Jó, persze, vannak ilyen emberek, nem tagadom. Hogy a mérleg melyik oldala húz lejjebb, sajnos nemtudom elmondani.
Viszont abban szerintem igazam van, hogy ez emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!