Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este megismertem egy fiút és csak most derült ki hogy csak 15 éves. Mit tegyék most?
Figyelt kérdés
Na tehát tegnap buli volt és íttunk (nem sokat de azért kellően). Elkezdett velem ismerkedni egy fiú és kiderült hogy tök jó fej. Este meg is csókolt. Nekem nagyon tetszik, de ma kiderült hogy csak 15 éves. Folytatnátok, vagy szakítanátok vele? Most mit csináljak? Amúgy a srác tetszik meg minden, csak fiatal. Egyáltalán nem látszott rajta.2021. aug. 10. 01:01
11/17 anonim válasza:
Ha a srác érett összejöhet. Sok sikert.
12/17 anonim válasza:
Szerintem nevetséges, egy 18 éves lányhoz férfiak illenek, nem nyolcadikos fiúk.
13/17 A kérdező kommentje:
Khm... kinéztem belőle vagy 18-20 at
2021. aug. 10. 22:47
14/17 anonim válasza:
Külseje vagy személyisége miatt?
15/17 anonim válasza:
Én a helyedben mellékelném. Voltak ismerőseim akik pont így voltak(a csávó szerelmes volt egy ideig a 3 évvel idősebb csajba, majd a fejébe szállt a dicsőség s fűvel fával csalta meg) lehet te nem így járnál de akkor se hiszem hogy elég érett lenne egy 18 éveshez, persze ez csak a személyes véleményem.
16/17 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb gondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!