Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne 19 évesen egy 15 éves csajjal?
Figyelt kérdés
2020. jan. 2. 19:18
2/7 anonim válasza:
Vannak olyan lányok akik 15 évesen vannak olyan értelmesek mint az idősebb korosztály
3/7 anonim válasza:
Ha a lány érettebb a koránál, nem.
4/7 anonim válasza:
Volt benne részem és érzelmileg padlóra vágott, mert a lány egyszerűen kamuzott és csak akkor tudtam meg, hogy mit művel a hátam mögött, amikor lementem hozzá és nem szóltam neki, hogy megyek! Ha ki tudsz fogni egy normális lányt, akkor biztos működhet, de így nem nagyon! 22/F
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat mindenkinek! #6 szerintem mindegy hogy mi de amúgy f :D
2020. jan. 2. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!