Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen személyiségű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen személyiségű lány tud titeket teljesen levenni a lábatokról?

Figyelt kérdés

Milyen lenne az a személyiség amibe szerintetek teljesen beletudnátok habarodni? Hogy viselkedne az a bizonyos "álom nőtök"?

Nagyon örülnék neki ha kifejtősebb válaszok érkeznének😊

2021. aug. 10. 00:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Minden embernek mas jon be szoval a helyedben nem akarnek megfelelni masnak.

De a sajat preferenciam:

Legyen kedves, megerto, nem csak velem hanem masokkal is. Tudja mit tud ne akarjon okosabbnak tunni mint amilyen, fogadja el a korlatait, de tudja az erossegeit.

A kulsosegek is fontosak de itt is nagyon valtozatos kinek mi tetszik, ami altalanos, hogy ha jo illatod van, igenyes vagy magadra (nem kell tulzasba se esni) az szinte mindig sokat szamit.

Elerhetonek kell meg latszani, ez sokat segit. Mikre gondolok ez alatt? Ne vagj szobor arcot, ne rejsd el az erzelmeid, ha beszedes vagy altalaban elony, ne oltozz ugy mint egy balkiralyno de ne is ugy mint egy rapper (hacsak nem ez illik a szemelyisegedhez de 99% hogy nem ez fog).

Az oszinteseg nem csak konnyebb de segit is elerhetobbnek tunni.

Kb. ennyi tippem, tanacsom van.

23f (ha szamit)

2021. aug. 10. 00:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy kedves, megértő személy, akivel pontosan ugyanúgy el lehet hülyéskedni, mint ahogy komoly témákról is beszélgetni. Ne legyen a skála egyik végén sem, hogy túl optimista, vagy túl negativista felfogású. Mutassa ki az érzelmeit, de azért ott se menjen el a követelőző/hisztis irányba, ne legyen egy érzelmek nélküli droid. Ne legyen egoista, ne tartsa magát felsőbbrendűnek senkivel ellentétben, de azért ne legyen az a túlságosan visszahúzódó kiskutya sem.

Röviden összefoglalva a kiegyensúlyozott személyiség fog meg, természetesen lehetnek hibái, én sem vagyok tökéletes, csak ne legyen elviselhetetlen. 19/F

2021. aug. 10. 00:26
 3/11 anonim válasza:
81%

21/f

Az én álom nőm személyisége ilyen:

Aranyos, kedves, törődő, figyelmes, szerény, vicces, picit butus:D

Az sem baj ha makacs, önfejű, kis parancsolgatós:D

Önbizalom hiányos az sem zavar.

Ha néha teszi a hülyét és aztán kiderul hogy csak szivatott az is aranyos tud lenne :D

Ha animes, meg 150-160cm kozott van es atlagos testalkat, akkor alomno:)

2021. aug. 10. 01:01
 4/11 molnarmarcell21 ***** válasza:
54%
Te, kérdező, te vagy az <3
2021. aug. 10. 04:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos, hogy visszahúzódóbb legyen. Egy kedves, nem nagyképű lányba teljesen bele tudok esni. Emellett legyen okos, hűséges, komoly, de azért vicces is. Az sem árt, ha kreatív.
2021. aug. 10. 07:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az, hogy kedves legyen, vicces, vagy legalább legyen humorérzéke, megbízható, figyelmes, megértő, adaptív és kellően intelligens legyen.

Ezek azok a tulajdonságok, amikből csak nehezen tudok engedni. De ami ráadás persze, hogy szeret filmeket, sorozatokat nézni, hasonló dolgokat szeret mint én, meg szeretem ha a csajban van egy kis tűzről pattantság és mondjuk keménykezűbb, van akaratereje rendesen.

Kinézetre azért jobb, ha alacsonyabb, én se vagyok igazán colos (172 cm), hajszínre engem a barna haj az, ami levesz a lábamról, testalakra meg ne legyen több 80-85 kilónál.

20/F

2021. aug. 10. 08:03
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Pont az az ideálom ami a hármasnak :D Találtam is ilyen lányt, de eldobtam, mert hülye voltam :(
2021. aug. 10. 09:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Normális, értelmes, akivel lehet sok mindenről beszélgetni. Legyen kedves, jószívű.

Ami nagyon nem jön be: a ribis kinézet, a butaság, a felszínesség, akinek minden a kinézete körül forog, aki nagyon tájékozatlan, aki drogozik, aki balhés, nem tud viselkedni.

2021. aug. 10. 10:02
 9/11 anonim ***** válasza:
12%
bármilyen a lényeg az legyen 2 lába 2 melle 1 feneke
2021. aug. 10. 11:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyen kedves, megértő, elfogadó, segítőkész, visszahúzódóbb típus, lehessen vele komolyabb témákról beszélni(Természetesen nem baj, ha vannak témák, amik felzaklatják őt és nem akar róla beszélni), jöjjön kicsit zavarba szexualitással kapcsolatos vagy egyéb "kínosabb" témáknál, szeresse az aranyos dolgokat, de ezt ne nagyon mutassa ki a világ felé, legyen álmodozó, de ha valamit akar, tegyen is érte, a félénksége ellenére tudja megvédeni magát, vagy akár másokat is(Nem feltétlenül fizikálisan, hanem inkább szóban), legyen felelősségteljes, nálam az is plusz, ha szereti és jól is bánik a gyerekekkel. Nagyjából ezek a belső tulajdonságok, amik most eszembe jutottak.
2021. aug. 10. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!