Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen típusú fiú/lány vagy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú fiú/lány vagy?

Figyelt kérdés
Mar többször kérdeztem a tini párkapcsolatok kategóriában és sok-sok választ kaptam, sokféle típusú embertől. Azt szeretném megtudni, hogy ti milyen fiúk/lányok vagytok, milyen a karakteretek, külső-belső, megjelenés, személyiség és, hogy milyen fajta emberek tetszenek nektek általában. 17/L

2019. márc. 10. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azta hát szerintem erre baromi kevesen tudják pontosan a választ, főleg arról hogy saját magunk milyenek vagyunk. Ezt ennyi idősen elég nehéz megítélni, mert változik a személyiség. 25 leszek, és talán TALÁN most kezd körvonalazódni a végleges.

Amit le fognak írni a tinik, az az lesz hogy milyenek szeretnének lenni inkább.

2019. márc. 10. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ember saját magáról nem tud őszinte véleményt alkotni. Persze fel lehet sorolni ezt-azt, aztán lehet, hogy ha megismersz ezen tulajdonságok nagy részét nem is fogod tapasztalni, mert te nem olyan személyiség vagy aki előhozza. Ellenben olyasmit is kiválthatsz belőlem amire én se gondoltam - volt már rá példa.
2019. márc. 10. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég racionális, érett, önálló. Úgy érzem, ismerem magam, viszont a külsőmet illetően még nem vagyok ennyire magabiztos. Hiú vagyok, mindent megteszek, hogy jól érezzem magam a bőrömben, viszont utálom a mű dolgokat, megjátszást, divatot. Elegánsabb stílusom van, a természetességet szeretem, nem sminkelek és van egy kiállásom. Határozott és ambíciózus vagyok, viszont nagyon makacs is. Nagyon fontos számomra a sport, a kaland, imádom az extrém dolgokat, és ezzek ellenére mégsem vagyok nagy társasági ember, inkább introvertáltabb, megfigyelő. Kevés barátom van, de azok nagyon jók, és tisztában vagyok azzal, hogy nehéz megismerni igazán, nem lehet velem szórakozni, ezért sokan feladják, vagy én szelektálok hamis haverok közül. Aki viszont megismert, az tudom, hogy nagyon szeret.

Elég részletes lett. :D 18/L

2019. márc. 10. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:

A megjelenésemet nem részletezném, csak annyit mondok, hogy elégedett vagyok vele. Elég komoly vagyok (néha túlságosan is), egyenes, határozott és általában nyugodt. A negatív tulajdonságaim az önzőség és a kegyetlenség (akaratlanul ugyan, de könnyen átgázolok embereken). Ezeken igyekszem változtatni és tudatosítani, az viszont már más kérdés, hogy ez mennyire sikerül... Ja, és ezen kívül nem igazán vagyok jó az érzelmek terén. Nehezen mutatom ki őket, ugyanakkor ha valakinek sikerül közel kerülni hozzám, akkor azért az illetőért bármire képes vagyok. A ragaszkodásom tehát értelemszerűen a tettekben nyilvánul meg.

Engem leginkább a "kockák" vonzanak. A külső elég minimálisan érdekel - hogy milyen magas, kigyúrt, stb lesz@rom. Az alap vonzalom legyen meg és kész. Belsőre legyen okos, művelt, kíváncsi és lehessen vele mélyeket beszélgetni. Ha még emellé szerény is az illető, huhhh... akkor teljesen levett a lábamról.

A kapcsolatokban (nem szexuális értelemben) azt vettem észre, hogy domináns vagyok. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy elnyomom a partnert, én parancsolok, femináci vagyok stb. Én egy egyenlő félre vágyok, és szerintem elmondhatom, hogy bőven kompromisszumképes vagyok. Ugyanakkor kapcsolataimban mindig is érződött, hogy a srác tőlem várja a döntést meg ilyenek... ezt lehet érezni, jobban nem tudom kifejteni. Ez engem egyébként egyáltalán nem zavar, csak még mindig meglehetősen szokatlan, mert a szüleim pont az ellenkezőjét próbálják belémsulykolni.

2019. márc. 11. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt, hogy 18L.
2019. márc. 11. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Őmm rocker, pöppet hippi jellem néha, dolgozok, sportolok, meg ilyenek, és a hasonlóan őrült elmebajos csajok jönnek be :3

20/f

2019. márc. 12. 13:50
 7/7 anonim válasza:

Alapvetően egy inkább introvertált, megfontolt,szerény, illedelmes, őszinte karakternek írnám le magam. A humoromat szokták még dicsérni az intelligenciám mellett. Bár utóbbiból szerintem nem sok jutott.:D Szeretem a pörgést, a kalandokat, a változásokat,az újdonságokat és a társasági életet. Viszont olykor hajlamos vagyok túlgondolni bizonyos dolgokat és akár egyik napról a másikra megváltoztatni a hozzáállásomat dolgokhoz. Ezen a hangulatingadozásokon próbálok változtatni ahogy egyre többet tapasztalatok meg a világból.:D

A külsőmre a visszafogott stílus jellemző. A mondhatni alacsony testmagasságom (169 cm) egy átlagos alkattal párosul.

Különösebb elvárásaim nincsenek, talán annyi, hogy értse a poént és egy kicsit legyen igényes magára.

20/f

2019. márc. 16. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!