Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a hosszú hajú srácok? Előny vagy hátrány?
Igazából még nem nagyon láttam hosszú hajú fiúkat...
De ha jól áll neki és ápolt akkor igen.
De szerintem ez nem befolyásol olyan sok mindent.
Noveremnek mindig csak a hosszuhaj tetszett.
Nekem meg a rovid, viszont amiota divatba jott a szakall azota tetszik a hosszuhaj is rovid szakallal. Szakallal ferfiasnak talalom, baratom pl így olyan mint egy viking:)
Meg a honfoglalas filmben is tetszett mondjuk ott ossze volt fonva meg sapizva:D meg sármos a pasi. De tenyleg egyeni mar szokeben se tetszik annyira. A Mumiaban pl a kopasz Imhotep tetszett pedig amugy nem tetszenek a kopaszok..
Imádom!🤩 Egy tanáromnak van most hosszabb haja és azt is imádom. Neki speciel egyébként kifejezetten rosszul állt a rövid haj. Van aki a mostanit sem szereti, de én nem tudok betelni vele😅 Külön aranyos, hogy még nem olyan hosszú, hogy teljesen össze tudja fogni lazán is a tarkóján, ezért mindig a szemébe lóg pár tincs, amiket folyamatosan el kell tűrnie😅 Felajánlottam neki párszor hajcsatot is, de nevetve visszautasította, hogy azért nem olyan rossz a helyzet, hogy ilyenekhez folyamodjon😂
Egy szób mint száz: oda vissza vagyok a hosszú hajért (feltéve, ha az rendeden ápolt)
Ha vállig ér az még nem vészes, de az már nagyon a határt súrolja nálam. Ugyanakkor a tüsire nyírt frizura sem tetszik, úgyhogy nagyjából a kicsit hosszabban hagyott, de még nem copfozható haj jön be nekem a legjobban. Az ápoltság a haj hosszától független, annyi a különbség, hogy egy rövidebb hajúnak nem kell annyi energiát belefektetnie.
Az megint más kérdés, hogy van, akinek hülyén áll a hosszú haj, de van olyan is, akinek pedig baromi jól. Akiket eddig láttam, azoknak általában nem állt valami jól a nagyon hosszú haj, számomra kicsit Jézusra hasonlítottak, vagy nagyon ezt a maffiózó hatást kölcsönzik, attól függ, milyen az arcszerkezetük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!