Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a hosszú hajú srácok? Előny vagy hátrány?
Mindenkinek más a zsánere. Én úgy gondolom, hogy a hosszú haj angyali külsőt kölcsönöz a férfiaknak.
Le sem tudom venni róla a szemem.
Ha levágatná nem zavarna, mert ha szeretek valakit, önmagáért szeretem, a haj nem olyan fontos.
Igazából, ez egyénfüggő, mindenkinek más jön be.
Nekem, pl a hosszú hajú pasi az ideálom, de az sokat számít, hogy mennyire ápolt a haja, meg, hogy jól áll-e neki.
Teljes mértékben igazuk van az előttem szólóknak.
Bár tény, hogy a rövid haj egy fiún valamivel népszerűbb, mint a hosszú, de szerintem mind a két oldalnak elegendő kedvelője van ahhoz, hogy ne aggódj ezen.
Én abszolút imádom a hosszú/hosszabbacska hajat, de nem ez fogja meghatározni a kapcsolat teremtést, ahogy sokan másoknál se.
Én speciál szeretek beletúrni egy fiú hajába. Nekem a tüsi haj nem igazán jön be, de a már lógó haj sem....De a fazonnál is fontosabb az ápoltság, ne legyen zsíros, elfeküdt vagy össze-vissza álló, meg hasonlók. (nekem amúgy bejön a kicsit kócosabb haj is :b, nem kell állandóan "jól fésültnek" lenni, mint egy "karót nyelt", persze ez nem tükrözi mindenki véleményét)
De igazából ez mindenkinek az egyéni ízlése, az ha hosszú netalántán a hajad kedves kérdező, ne aggódj, hogy nem találsz barátnőt, mert 'a lányoknak az nem jön be', nekem van pár barátnőm akiknek ez nagyon tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!