Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem tudom elfelejteni?
3éve számítottunk és én még mindig nem tudtam őt elfelejteni.
Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá.
Van új barátnője...ebbe már bele is nyugodtan, de amikor megláttam, hogy mekkorák a mellei (igaziak) annyira rosszul esett, hogy nekem szinte semmi sincsen...Igaz, hogy okosnak egyáltalán nem mondható a csaj (évfolyam társam tehát hallottam róla egyet s mást).
Van egy olyan sejtésem, hogy csak a szex végett van vele együtt, ezt már sokan igazolták is.
Mégis mikor meglát az utcán, buszon vagy bárhol máshol ugyanúgy néz rám mint régen... ugyanaz a tekintet.
Múltkor a barátnőjével együtt sétáltak az út másik felén én meg jöttem velük szemben és mosolygott nekem az út túloldaláról miközben a barátnője kezét fogta.
Szerintetek érdemes utána szenvednem vagy próbáljam meg elengedni?
Nem a szex miatt van vele, csak neked könnyebb ezt gondolni, hisz kevésbé fáj. Kezdheted azzal a továbblépést, hogy nem hazugságokba menekülsz és nem kombinálgatsz mellekről, hanem elfogadod hogy nem működött és nem is fog soha.
Ő már rég túl van rajtad, ezt jelenti csak a mosoly és nem többet - te 3 év után is történeteket szősz a valóság elől menekülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!