Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan veletek hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek hogy amikor oda kerültetek a lánnyal ahoz elment a kedvetek az egésztől?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Már hónapok óta együtt vagytok a barátnőtökkel, de csak most kerül sor a szexre. Amint elkezd vetkőzni, elmegy tőle a kedvetek. A hasa nem lapos, hanem hájas de mivel bő ruhákba járt ezért nem vettétek észre, a feneke tiszta narancsbőr és stria, intim területen meg hijján van a borotválkozásnak. Ti elhagynátok?
2021. aug. 7. 15:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
#10 Sajnos nem csak az övé, a csajé is. És az ilyen éretlen, saját akarat mentes "férfiak" miatt lesznek a nők frusztrált divatkövetök, lelkibetegek és csórók, mert minden pénzüket benyeli a divatipar meg a pszichológus..
2021. aug. 7. 18:11
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
#11 ebben teljes mértékben igazat adok.
2021. aug. 7. 18:13
 13/30 A kérdező kommentje:
Erre csak az a válaszom hogy a külső megfog a belső megtart. 💁
2021. aug. 7. 20:08
 14/30 anonim ***** válasza:
70%
Akkor miért nem maradtál vele? Ez most teljesen ellentmond annak, amit az elején írtál 🤷‍♂️
2021. aug. 7. 20:12
 15/30 A kérdező kommentje:
Ha nem jött volna át, pont ellenkezőleg. Egyáltalán nem tudott megfogni a külseje.
2021. aug. 7. 20:14
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
Akkor miért voltál vele együtt hónapokig?
2021. aug. 7. 20:16
 17/30 anonim ***** válasza:
34%
Nem volt.
2021. aug. 7. 20:21
 18/30 A kérdező kommentje:

Mert húzta, halasztotta a szexet.

De én vártam rá, mert nagyon szerettem. Talán még most is, de egyszerűen sokkolt amit láttam. Az arca gyönyörű, és a teste is elképesztő. De a hasán van felesleg, amit a streccs nadrág és a bő ruhák mindig eltakartak. Illetve nekem igénytelenségre vall hogy a feneke szőrös. A narancsbőrrel és a csíkokkal tudom hogy nem tud mit kezdeni, de nekem így egyszerre sok volt. Tudta hogy lefogunk feküdni aznap, hiszen terveztük. Még se igyekezett. Az egy dolog hogy a személyisége tökéletes, de nem tudom megkívánni. Szerintem nem én vagyok az egyetlen ilyen fiú. Ráadásul a haverom, akinek az öccse előttem járt a barátnőmmel azt mondta hogy sokszor puncipukizott és hát eléggé gáznak tartotta. Velünk nem volt ilyen, mert el se jutottunk addig.

2021. aug. 7. 20:22
 19/30 anonim ***** válasza:
25%

😁😁

És mondtad neki, hogy csalódtál benne?

2021. aug. 7. 20:52
 20/30 anonim ***** válasza:
80%
Öregem, ha téged már a puncipuki is zavar, akkor azért nálad is van baj...
2021. aug. 7. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!