Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális pasik?
Onnan, hogy mi sportolunk, ők nem, szkanderban simán lenyomjuk őket, nagyobb bicepszeink, kockahasunk, izmosabb combjaink vannak, és minden fizikai mutatóban jobbak vagyunk náluk
Mekkorák a bicepszeitek?
Lehet, hogy engem nem birnátik lenyomni, bár vékony vagyok de szálkásan izmos.
21#
Szkander az technikaxD Lenyomok egy 185 centis 100 kilós srácot, mert köze nincs a szkanderhoz(71kg vagyok)
36-s bicepszem van, az enyém az osztályban a legnagyobb
Huuhhh, ekkorára nem is gondoltam! 💪😱
Mit sportolsz?
Az komoly! Nekem is 36 cm a bicepszem, de én fiu vagyok.
Meglepö, hogy lány létedre mekkora izmod van! 💪😱😍
Te hány éves vagy, mit sportolsz?
18 vagyok és saját testsúlyos gyakorlatokat csinálok itthon. Ezen kivül kerékpározok és sokat gyalogolok.
Te komolyabb és rendszeresebb sportot űzöl, ez szerintem nagyon jó dolog. És a kézilabda meg a kondizás is azért eléggé kemény sportok, és gratulálok neked hozzá, hogy ezeket csinálod! 💪☺
Köszönöm szépen a kedves szavakat! Igen, a kézi+ kondi valóban gyilkos kombó, de a második legerősebb lánynak 32, a harmadiknak 31, a negyediknek 29 cm. Utánuk jönnek csak a fiúk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!