Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális pasik?
Ez egy unatkozó hülyegyerek kamu kérdése, a jövőbeli válaszoknak jelzem.
"Az a baj, hogy egyrészt ott is ilyen a legtöbb, másrészt ők szinte mindig foglaltak, ha szakítanak, max egy hétig lesznek szinglik"
Így jártál, nyeld le a békát hogy nem kellesz nekik és tesznek rád magasról.
Ha nem kigyúrtak a mai fiúk, akkor legalább vékonyak legyenek, de adjanak magukra, a testükre. Nem szeretem az igénytelenséget.
Volt egy barátnőm, aki mindig azzal jött, hogy neki egy magas, széles vállú, izmos, szakállas pasi kell. Hát ilyet még a környéken sem találhatott magának :D Aztán egyszer megláttuk egy alacsonyabb, dundi sráccal :D Sose nevettem még olyen jót, mint akkor.
Amúgy nem mindent tesz az, hogy hogyan néz ki valaki. Én nem vagyok se kövér, se csúnya, de volt "kövér" párom. Mert nem azt néztem sose, hogy hogyan is néz ki, hanem hogy ápolt-e, kedves, jómodorú, stb...
jajj cicamica de nagy erdőben vagyunk xD
Persze Hemsworth család jöjjön ide, azért mert te vékony vagy... okééxd
cuncikám, eljön az idő amikor majd te is behódolsz egy behemótnak, akinek a bankkártyája is behemót :P
Amúgy agyra is kéne gyúrnod baby. Fogadni mernék hogy nem csak a suliban vannak srácok, az osztálytermen túl is tessék gondolkodni, ha nincs az osztályban megfelelő akkor kicsit tágabb körben keresgélni, de ehhez is ész kell hogy felfogjad? ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!